Στήριξη στους Ιταλούς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά Τετάρτης, από το Μπέργκαμο και το παιχνίδι της Αταλάντα με την Γιουνγκ Μπόις. Η Αταλάντα ξεκίνησε θετικά τον όμιλο αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία από την Βιγιαρεάλ, ενώ οι Ελβετοί έκαναν την έκπληξη με μεγάλη ανατροπή κόντρα στους «Κόκκινους Διάβολους». 

Οι «Μπεργκαμάσκι» δεν βγάζουν στο γήπεδο (ακόμα) την επιθετικότητα των τελευταίων τριών χρόνων με αποτέλεσμα να έχουν ήδη γκελάρει αρκετές φορές στο πρωτάθλημα. Όχι επειδή δέχονταν γκολ, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να πετύχουν. Η Γιουνγκ Μπόις έχει ξεκινήσει εξαιρετικά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Μετά την μεγάλη επιτυχία κόντρα στην Γιουνάιτεντ, κέρδισε τα επόμενα τρία παιχνίδια της ”ματώνοντας” τα δίχτυα 15 φορές.

Ιταλία θα μείνουμε και θα πάμε ελάχιστα πιο νότια στο Τορίνο με προγνωστικά για το Γιουβέντους – Τσέλσι. Το χειρότερο ξεκίνημα τα τελευταία 60 χρόνια της ιστορίας της έκανε η Γιουβέντους φέτος.. Η Τσέλσι από την πλευρά της ξεκίνησε καλά την Premier League με μόνο μελανό σημείο την ήττα από την Σίτι, χωρίς να φανεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Η Τσέλσι τρέχει ένα εξαιρετικότατο ρεκόρ με μόλις 3 ήττες στα τελευταία 32 παιχνίδια της για τους ομίλους του Champions League. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed