Παύλος Παπαδάτος: «Περί μπάζων και ευνούχων σαδιστών, ο θλιβερός Δήμος και η ηλιθιότητα της αδιανόητης σύμβασης»

Είτε θέλετε να φρίξετε, είτε θέλετε να ψοφήσετε στα γέλια, είτε θέλετε να αντιληφθείτε τι σημαίνει επιτελικό – θλιβερό κράτος και κατά συνέπεια και επιτελικός- δήμος… δεν έχετε παρά να διαβάστε την επισυναπτόμενη σύμβαση απομάκρυνσης κάποιων μπάζων που παράνομα τοποθετήθηκα πριν 4 χρόνια στον χώρο φορτοεκφόρτωσης του λιμεναρχείου Αργοστολίου και που φυσικά ουδείς τιμωρήθηκε για αυτό το αίσχος.
Αξίζει να δώσετε μία ματιά, στην επισυναπτόμενη σύμβαση, για να δείτε τα επιτελικά μυαλά που ασχολήθηκαν με τα μπάζα. Η σύμβασης αυτή περιλαμβάνει δεκάδες αδιανόητες νομολογίες, δεκάδες άρθρα, δεκάδες διατάξεις και αποφάσεις που μόνο ένας ευνούχος σαδιστής νους μπορούσε να εφεύρει. Φθάνει μάλιστα στο έσχατο σημείο της ηλιθιότητας να διευκρινίζει ότι: Ο ανάδοχος δεν θα πληρωθεί σε Γιεν Ιαπωνίας ή καναδέζικα δολάρια αλλά σε ευρώ! (Σελίδα 6, άρθρο 6, παράγραφος 3). Αυτό που δεν διευκρινίζει είναι πότε θα απομακρυνθούν τα μπάζα!!! Δηλαδή πρώτα επιλέγεται ο ανάδοχος και έπειτα ο ανάδοχος θα υποβάλει το χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης των μπάζων! Εδώ σίγουρα χρειάζεται να διευκρινιστεί ποια μπάζα πρέπει να απομακρυνθούν!
Σημείωση: Ευτυχώς, τυγχάνει να γνωρίζω τον ανάδοχο και τυγχάνει να έχει φιλότιμο. Ειδάλως… και τα επόμενα τέσσερα χρόνια τα μπάζα θα παραμείνουν στην θέση τους. (Είμαι σίγουρος το κόστος των ανθρωποωρών που χρειάστηκαν για την σύνταξη αυτής της αδιανόητης «σύμβασης» είναι πολλαπλάσιο του κόστους απομάκρυνσης των μπάζων. Με αυτά τα μυαλά περιμένουμε και επενδυτές στη χώρα…

Παύλος Παπαδάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed