Σκοράρουν κατά ριπάς Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας

Ενδιαφέρον ματς στα προγνωστικά Πέμπτης, αυτό στην Ολλανδία ανάμεσα σε Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας. Σε καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκονται οι γηπεδούχοι. Προέρχονται από τρεις σερί νίκες παίζοντας καλή μπάλα και σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Δώδεκα γκολ κόντρα σε Αιντχόφεν, Ναιμέγκεν και Χέρενφεν δεν περνούν απαρατήρητα.

Στο στρατόπεδο της Σλάβια, παρά τις πολλές απουσίες από την αρχή της σεζόν, αντί να τους πάρει από κάτω τους πείσμωσε. Δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός συνόρων, έχοντας πέντε σερί νίκες.  Στη πρεμιέρα πήρε σημαντική νίκη, με 3-1 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο Europa League περνάμε τώρα και στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Σπαρτάκ Μόσχας. Με φόρα έρχεται η Νάπολι που πάει τρένο στο πρωτάθλημα και νίκησε την περασμένη αγωνιστική την Κάλιαρι με 2-0. Το απόλυτο έχει ως τώρα και η ψυχολογία είναι σαφώς στα ύψη.

Απογοήτευση προκάλεσε στην πρώτη αγωνιστική η Σπαρτάκ. Δεν κατάφερε να σκοράρει και το τελικό χτύπημα ήρθε στο τέλος, αφού η Λέγκια σκόραρε και πήρε το τρίποντο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, λιγοστεύουν αρκετά οι πιθανότητές της για πρόκριση. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed