Κυρίαρχη η Γιάννα Κουλουμπή στην τοπική ΝΟΔΕ, δεν βρέθηκε υποψήφιος να σταθεί απέναντί της στην κάλπη και εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος για μια νέα θητεία

Η Γιάννα Κουλουμπή τίνει να γίνει η σιδηρά κυρία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αφού με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να στηθούν κάλπες εξελέγη εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ, χωρίς να κουνήσει το μικρό της δακτυλάκι.
Αυτό συνέβη διότι η υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ ήταν μοναδική που κατατέθηκε από την κα Κουλουμπή, παρά το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα είχαν ακουστεί τουλάχιστον δύο ονόματα τα οποία ήταν έτοιμα να αντιπαρατεθούν στην κάλπη με την νυν πρόεδρο. Φαίνεται ότι την ύστατη ώρα ζύγισαν τα πράγματα, είδαν ότι οι συσχετισμοί δεν ήταν με το μέρος τους και αποφάσισαν να κάνουν πίσω. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι στα δύο ψηφοδέλτια, αυτό του υποψηφίου προέδρου και αυτό για την ανάδειξη του Δ.Σ. δεν είδαμε το όνομα του Μάκη Κεκκάτου, του πρώην αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγο καιρό άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα ακόμη και για τη θέση του προέδρου. Οι συνεργασίες-διεργασίες, οι συσχετισμοί δυνάμεων και οι… υπόγειες διαδρομές έφεραν αυτό το αποτέλεσμα που θυμίζει καρμπόν τις προηγούμενες εκλογές, όπου αρκετοί υποψήφιοι… λάκησαν λίγο πριν την κάλπη και η Γιάννα Κουλουμπή αναδείχθηκε πρόεδρος περίπου ορίστηκε δηλαδή και ακολούθησαν όλα όσα είδαμε σε τοπικό επίπεδο στην Νέα Δημοκρατίας, που φυσικό επακόλουθο ήταν να επηρεάσουν τις τότε εκλογές, τόσο στον αυτοδιοικητικό βαθμό (Δημοτικές και Περιφερειακές) όσο και στον εθνικό (Βουλευτικές). Το θέμα είναι, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας δεν μας αφήνει δημοσιογραφικά να πλήτουμε.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed