Στα κάγκελα οι καταστηματάρχες της Αγίας Ευφημίας, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από τα ξεμερώματα σήμερα, οργή και αγανάκτηση για την ΔΕΗ

Μπορεί η κακοκαιρία «Αθηνά» να μην έχει χτυπήσει ακόμη το νησί μας, ωστόσο τα πρώτα προβλήματα έχουν εμφανιστεί, αφού μετά από μια απλή και συνηθισμένη μπόρα η Αγία Ευφημία έχει μείνει χωρίς ρεύμα.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έχει κάνει ο Γιώργος Πολυχρονάτος, ένας εκ των επαγγελματιών της περιοχής, όπου μιλάει έξω από τα δόντια για την ΔΕΗ και για την αντιμετώπισή της προς τους πολίτες, την ώρα που το τιμολόγιο του ρεύματος έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Συγκεκριμένα ο κ. Πολυχρονάτος ανέφερε: «Από της 6:10 πμ η Αγία Ευφημία πάλι δεν έχει ρεύμα. Με μια ψευτομπόρα που έκανε μας έριξε στα σκοτάδια. Υποτίθεται ότι περίμεναν ακραία καιρικά φαινόμενα και ήταν προετοιμασμένοι. Σε μια περιοχή που δουλεύουν το δίκτυο τόσο καιρό. Πάλι ο κόσμος είναι στα σκοτάδι. Φαντάσου να είχε κάνει και κακοκαιρία. Πληρώνουμε ασύλληπτα ακριβό ρεύμα, παθαίνουμε ζημιές συνέχεια χωρίς καμία αποζημιώση και η μόνη απάντηση που παίρνεις από την ΔΕΗ είναι να πάτε νομικά… ΑΛΗΤΕΊΑ…».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed