Μυρίζουν εκλογές και οι αναταράξεις είναι μεγάλες στη Νέα Δημοκρατία, το όνομα του Παύλου Αλιβιζάτου προτάθηκε για υποψήφιος Βουλευτής στο νομό μας

Σε συνεχή αναβρασμό βρίσκεται το εκλογικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, όπου σβήνει και γράφει ονόματα που θα στελεχώσουν ανά τη χώρα τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συζητήσεις και για τον δικό μας νομό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγή που βρίσκεται στο κέντρο αποφάσεων στην Αθήνα, έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Παύλου Αλιβιζάτου, γιου του αείμνηστου Πέτρου, ως υποψήφιος Βουλευτής στα νησιά μας. Στη Νέα Δημοκρατία έχουν καταλάβει ότι ο νυν Βουλευτής, Παναγής Καππάτος, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα όσο αφορά τη νίκη του ψηφοδελτίου και την επανεκλογή του και από την άλλη έχουν διαγράψει οριστικά και αμετάκλητα την περίπτωση να κατέλθει ως υποψήφιος ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος δεν βρίσκεται στην κατάληλλη ηλικία, σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εκλογική επιτροπή μάλλον έχει χωνέψει το γεγονός πως μόνο με ένα νέο και άφθαρτο πολιτικά άτομο, που όμως έχει τις βάσεις για τη νίκη μπορεί να κερδίσει την έδρα στην Κεφαλονιά, μια περιοχή, όπως αρκετές στην Ελλάδα που σπαράσσεται από εμφύλιες διαμάχες και έριδες εξουσίας. Θεωρούν ότι ο Παναγής Καππάτος είναι «καμμένο χαρτί» και για τον λόγο αυτόν έχουν αποφασίσει να ρίξουν στην εκλογική μάχη τον Παύλο Αλιβιζάτο. Ο κ. Αλιβιζάτος μπορεί να μην έχει αναμειχθεί ποτέ με τα κοινά στον τόπο μας, ωστόσο, έρχεται πολύ συχνά στην Κεφαλονιά και συνεχίζει να έχει επαφές με όλους εκείνους που στήριξαν κάποτε τον αείμνηστο πατέρα του. Έχει κάνει σπουδές στο εξωτερικό, ενώ στην Αθήνα ακολουθεί μια λαμπρή καριέρα στον τομέα της στρατηγικής επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή μαζί του από το κόμμα, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει αποφασίσει ακόμη. Το ερώτημα είναι, αν δεχθεί τελικά ο Παύλος Αλιβιζάτος, τι γίνεται στην περίπτωση του Γιώργου Κοκκόλη, που περιμένει πως και πως να βρίσκεται εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ξεκινώντας αυτή τη φορά από άλλη αφετηρία και με περισσότερα εφόδια για την κατάκτηση της βουλευτικής έδρας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed