Στάθης Αναλυτής: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Ηλία Κουρκουμέλη που παλεύει μόνος του στην ΕΠΣΚΙ, οι άσχετοι και το ποδόσφαιρο που χάνεται»

Μπράβο στον Ηλία Κουρκουμέλη που στις δύσκολες αυτές εποχές πάλεψε μόνος του, τα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. δεν τα γνωρίζω και δεν παίρνω θέση, όμως το θέμα των δελτίων είναι τραγικό, διότι σε 3 χρόνια πάλι θα πρέπει να ξαναφτιαχτούν.
Άρα κόστος πάλι, υπολογίστε 5 ευρώ η επανέκδοση συν 2 το έντυπο συν περίπου 5 ευρώ οι φωτογραφείς επί περίπου 70 δελτία σε κάθε σωματείο μαζί με τις ακαδημίες και λίγα λέω, υπολογίστε το κόστος, τα χρήματα επίσης που πληρώνουν τα σωματεία σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι την φορά, είναι 150 ευρώ περίπου μαζί με το γιατρό. Η πρόταση να βοηθηθούν τα σωματεία από κάποιους φορείς νομίζω είναι σωστή και θα είναι μια ανάσα αν γίνει, άσχετα εάν δεν ψηφίστηκε! Ξέρω θα μου πείτε πήρανε χορηγία από το κράτος, για πείτε μου λοιπόν ποιοι πήρανε; Νομίζω 3 ή 4 ομάδες και πάντα θα υπάρχει ένα χαρτί που δεν θα είναι σωστό και δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις, ώστε να τα πάρουν όλα τα σωματεία!
Μπορώ να γράφω ώρες και άλλα πολλά, αλλά δεν θα φθάσει το f/b! Φυσικά όποιος προσπαθεί για το σωστό ή το αυτονόητο τον λένε γραφικό ή του λένε το άλλο γνωστό “έλα ρε Ηλία κάθεσαι και διαβάζεις αυτά που γράφουν οι άσχετοι στο ίντερνετ”; Αυτοί οι άσχετοι λοιπόν είναι από 12 ετών στα γήπεδα! Λυπάμαι πολύ που όλο το όμορφο και ρομαντικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ίδιο πια! Όσοι με ξέρουν ποτέ δεν θα μιλούσα και δεν το έκανα ποτέ στο παρελθόν για οτιδήποτε αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω η κατάσταση έφτασε στο τέρμα γιατί κάποιοι ξενυχτούν και δεν βλέπουν τις οικογένειες τους για να μπορούν τα παιδιά την σημερνή εποχή να αθλούνται!Πέρα από τα χρήματα που χρειάζονται πρέπει πλέον να έχεις δικηγόρο και λογιστή με όλα αυτά τα χαρτιά που χρειάζονται, συν την ταλαιπωρία που υπάρχει για τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές στο να εκδοθεί το δελτίο τους, ώστε να παίξουν μπάλα! Μάλλον, κάποιοι δεν έχουν καταλάβει καλά, τα παιδιά θέλουν να παίξουν μπάλα όχι να σπουδάσουν ιατρική! Με κρατά μόνο ο γιος μου αλλιώς δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο και δυστυχώς πιέζομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο πλέον!

Στάθης Αναλυτής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed