«Φαρ Ουέστ» χθες το βράδυ μέσα και έξω από την Ναυτική Σχολή, επιδρομή ακραίων στοιχείων, πυροβολισμοί από τον φύλακα, προσαγωγές η αστυνομία

Σκηνές που ταιριάζουν μόνο σε ταινίες αναφερόμενες στην άγρια δύση του 18ου αιώνα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέσα και έξω από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στο Αργοστόλι.
Μια παρέα σχεδόν πενήντα ατόμων, που νωρίτερα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο στο Περιβολάκι, προσπάθησε να εισέλθει με άγριες διαθέσεις εντός της Σχολής, προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπη με τους σπουδαστές που απλά τους ζητούσαν λίγη ησυχία για να κοιμηθούν. Λίγο πριν φτάσουμε στα χειρότερα και τις συμπλοκές ο φύλακας λιμενικός της Σχολής πυροβόλησε 5-6 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και οι επιτιθέμενοι αναγκάστηκαν να οπισθοχωρίσουν. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες του Λιμενικού και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρο το Αργοστόλι για να εντοπίσουν τους συμμετέχοντες στα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές ατόμων από την αστυνομία, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Οι κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους καταγγέλουν ότι σχεδόν σε καθημερινή βάρη το Περιβολάκι γίνεται άνδρο περιθωριακών στοιχείων του Αργοστολίου και συχνά πυκνά γίνονται επεισόδια. Ευτυχώς, χθες δεν θρηνήσαμε θύματα χάρη στην εμπειρία και τη σύνεση που έδειξε ο άνδρας του Λιμενικού Σώματος που φρουρούσε την Σχολή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed