Ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία επτά άτομα που συμμετείχαν στην προχθεσινή επίθεση στην Ναυτική Σχολή, ανάμεσά τους και ένας Βρετανός

Η Αστυνομία της Κεφαλονιάς, με την συνδρομή του Λιμενικού έχει ταυτοποιήσει επτά άτομα τα οποία συμμετείχαν στα επεισόδια της Ναυτικής Σχολής την Τετάρτη τα ξημερώματα. Ανάμεσά τους είναι και ένας Βρετανός πολίτης.
Η επίθεση με καδρόνια και πέτρες έστειλε στο Νοσοκομείο τον διεθυντή της Σχολής, τον αξιωματικό υπηρεσίας του Λιμενικού και τρεις σπουδαστές, με το συμβάν αυτό να έχει ταρακουνήσει για τα καλά την κοινωνία της Κεφαλονιάς. Τις πρώτες ώρες μετά την εκδήλωση των γεγονότων η Αστυνομία έκανε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, ωστόσο κατάφερε, μέχρι τώρα, να ταυτοποιήσει μόλις επτά άτομα από τα πάνω των 50 που συμμετείχαν στην επίθεση. Πέρα από τον Βρετανό, έχουν ταυτοποιηθεί ένας Κεφαλλονίτης, ένας Ρομά και τέσσερις Αλβανοί, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κεφαλονιάς. Οι σπουδαστές παραμένουν ανάστατοι, ενώ πολλά είναι τα μηνήματα συμπαράστασης που έχουν λάβει από τους ντόπιους, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Ελπίζουμε η Αστυνομία να συνεχίσει την δουλειά της και να βρεθούν και οι υπόλοιποι ένοχοι αυτής της απαράδεκτης πράξης που έλαβε χώρα στο νησί μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed