«Φτύσιμο» στον Βουλευτή Παναγή Καππάτο από το κυβερνητικό επιτελείο που πήγε σήμερα στην Ιθάκη, μάλλον δεν χωρούσε στο ελικόπτερο…

Επίσκεψη στην Ιθάκη πραγματοποίησε σήμερα κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλή τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, ωστόσο απορίες γέμισε τους Θιακούς η απουσία του εκλεγμένου Βουλευτή, Παναγή Καππάτου.
Η Ιθάκη μετράει τις πληγές της από το καταστροφικό πέρασμα του «Μπάλλου» και ο Βουλευτής του νομού μας μετράει την… μαργαρίτα για να διαπιστώσει για ποιον λόγο ο ίδιος δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην επίσκεψη του Υπουργού στην εκλογική του περιφέρεια. Η δικαιολογία που μάθαμε από το περιβάλλον του ήταν πως αποκλείστηκε στην Αθήνα από την κακοκαιρία και δεν κατάφερε να έρθει. Μήπως όμως πρέπει να ψάξουμε τους αληθινούς λόγους που ο κ. Καππάτος δεν ήταν στην Ιθάκη σήμερα; Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αν ένας Υπουργός ή μέλος της κυβέρνησης πηγαίνει ανά την επικράτεια για προγραμματισμένη επίσκεψη, έστω και αν αυτή οργανώνεται και πραγματοποιείται εντός μικρού χρονικού διαστήματος, πρώτος που ειδοποιείται είναι ο Βουλευτής ή οι Βουλευτές της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας. Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην έγινε σήμερα με τον κ. Καππάτο, που αγνοήθηκε από την κυβέρνηση την οποία ο ίδιος στηρίζει. Αναφορικά με τις δικαιολογίες περί αποκλεισμού του στην Αθήνα, αν πραγματικά ήθελε να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες και ψηφοφόρους του στην Ιθάκη, θα έκανε τα πάντα για να βρεθεί κοντά τους 48 ώρες μετά το φαινόμενο του «Μπάλλου». Ούτε αυτό έπραξε ο Βουλευτής μας που προτίμησε να μείνει στην ζεστασιά του διαμερίσματός του στην Αθήνα, την ώρα που οι Θιακοί μετρούσαν τις πληγές τους. Εύγε στον Βουλευτή και συγχαρητήρια στον Υπουργό που τον… ξέχασε στην Αθήνα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed