Η Αστυνομία της Κεφαλονιάς γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο, πανηγυρική Δοξολογία στην Μητρόπολη παρουσία του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας

Πανηγυρική ήταν η Δοξολογία που τελέστηκε σήμερα στην Μητρόπολη Αργοστολίου στην εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας. Η γιορτή μεταφέρθηκε κατά μία ημέρα λόγω του εορτασμού χθες του Αγίου Γερασίμου.
Στην Δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος φιλοξενούμενος του δικού μας κ.κ. Δημητρίου. Το παρών έδωσε σχεδόν σύσσωμη η Αστυνομία της Κεφαλονιάς και φυσικά ο Διευθυντής της Ιωάννης Μπούμης. Εκεί ήταν και οι εκπρόσωποι τόσο του Λιμενικού όσο και της Πυροσβεστικής. Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας παρόντες ήταν ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είχε αρκετό κόσμο στην Μητρόπολη τηρώντας όμως όλοι ευλαβικά τα υγειονομικά μέτρα. Την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας διάβασε ο Υπαστυνόμος Β’ Σταύρος Τσαουσίδης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed