Νίκος Παπαδάτος: «Κυριευμένος από πανικό άρχισε τις… μπούρδες ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος, που την γύρισε τώρα την… μπιφτέκα»

Κυριευμένος από πανικό που ξεσκεπάστηκε η συκοφαντία του στις παραληρηματικές του δηλώσεις ότι δήθεν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτα για τη γέφυρα του Πόρου, ο αντιδήμαρχος Μινέτος φόρεσε τη μπαρμπούτα του δήθεν “Παρατηρητή του Πόρου” και ”τη γύρισε τη μπιφτέκα” μήπως και γίνει επιτέλους λίγο πειστικός.
Λέει τώρα ότι ναι μεν είναι ψέματα ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτα για τη γέφυρα του Πόρου, αλλά λέει ότι έκανε ”μπαλώματα” και ζήταγε να αντέχει 8 τόνους! Έλεος! Τι άλλη μπούρδα θα ακούσουμε! Και γιατί ορέ αντιδήμαρχε να ζητήσουμε 8 τόνους και όχι 10, 12 ή 20; Εμείς για όσο ασχολήθηκα εγώ τουλάχιστον, αλλά και οι συνάδελφοί μου Καμπίτσης και Σολωμός, ζητούσαμε πάντα την καλύτερη δυνατή ενίσχυση και επισκευή για τη γέφυρα και ακολουθούσαμε πάντα τις οδηγίες των ειδικών του Στρατού. Να είσαι σίγουρος ότι αν μας είχαν προτείνει κατασκευή βάθρου, θα το είχαμε κάνει. Αλλά τέτοιο θέμα δεν είχε τεθεί στο τραπέζι. Ίσως να προέκυψε αργότερα στη νέα ανάγκη της γέφυρας για συντήρηση! Να λέτε τα γεγονότα ως έχουν και να μην τα διαστρεβλώνετε και παραπληροφορείτε τον κόσμο, όπως και να αναγνωρίζετε το έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Καλό θα σας κάνει!

Νίκος Παπαδάτος
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed