Γεράσιμος Παπαναστασάτος: «’Ενας… ιπποκόμος για την Ανούλα, καλή τύχη στον υποστηρικτή του Παναγή Καππάτου και αποστάτη, Τέλη Μπατιστάτο»

Από ότι φαίνεται η ίδια η Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου κα Άννα Ζαπάντη δεν είχε το σθένος να απαντήσει προσωπικά για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαχείριση των 3.000.000 ευρώ και βάλε του Ιδρύματος, αλλά απάντησε ως αντ΄ αυτής ο ιπποκόμος της.
Στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, πρώην στέλεχος της παράταξης Φόρτε και μετέπειτα αποστάτης και φανατικός υποστηρικτής του Μιχαλάτου, που πλέον στηρίζει Παναγή Καππάτο της ΝΔ, Τέλης Μπατιστάτος! Μπερδευτήκατε; Εμείς καθόλου, αφού όλα είναι πιθανά στον θαυμαστό κόσμο της αυλής του ολιγάρχη Δημάρχου! Φίλε Τέλη ή κύριε αντ΄ αυτής:
1) Από πότε μια Πρόεδρος ενός ιδρύματος επιτρέπεται να παραβιάζει ευθέως τον νόμο επειδή απλά έτσι κρίνει η ίδια, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διαχείριση οικονομικών μεγεθών της τάξεως των 3.000.000 ευρώ και βάλε; Η διαδικασία των διαγωνισμών για τις Εμπορικές Τράπεζες που περιγράφεις αναλυτικά φίλε Τέλη στην συγκεκριμένη περίπτωση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, οπότε άθελά σου προέβης σε ομολογία ενοχής της Προέδρου Άννας Ζαπάντη. Δηλαδή ως δικηγόρος εκ του προχείρου την ΕΚΑΨΕΣ την κα Αννούλα!
2) Ποιος μπορεί να πιστέψει τον αστείο ισχυρισμό σου ότι το Γηροκομείο ζει μόνο με τριάντα χιλιάδες ευρώ τον χρόνο; Είναι πρόδηλα ψευδές αρκεί μια ματιά στο Διαύγεια ή στους οικονομικούς απολογισμούς του ή στην κοινή λογική για να αποδειχτεί ότι αυτό είναι μύθευμα! Επίσης σε καμιά περίπτωση το άνοιγμα του λογαριασμού στην τράπεζα της Ελλάδος δεν εμποδίζει την διαχείριση των χρημάτων ή την αξιοποίηση τους, ούτε φυσικά θα τα “αρπάξει” το κράτος, όπως θυμήθηκε ο “αντιμνημονιακός” σου εαυτός, αλλά απλά θα τα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ από τυχόν ανεξέλεγκτη ή αλόγιστη διαχείριση τους! Μήπως αυτό ακριβώς φοβάστε;
3) ΦίλεΤέλη σε τελική ανάλυση εάν δεν σας αρέσει ο νόμος, γιατί δεν λέτε στον ολιγάρχη δήμαρχο Μιχαλάτο να πει στον “βοηθό του” βουλευτή Καππάτο να προτείνει μια τροπολογία και να τον αλλάξει ώστε να μην σας τρέχουν; Είμαι σίγουρο ότι με χαρά θα κάνει το θέλημα οπότε το όλο θέμα θα λήξει αισίως για εσάς. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
δικηγόρος, στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον”

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed