Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δεν θα πέσω στο επίπεδο πολιτικού διαλόγου ακροδεξιάς κοπής του οποιουδήποτε κ. Παπαναστασάτου, που γράφει ασυναρτησίες»

Αυτή η απόφαση ελήφθη από το ΔΣ του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου το 2017 όταν δημοτική αρχή ήταν η παράταξη με την οποία είχε εκλεγεί ο κ. Παπαναστασάτος και κατά την περίοδο στην οποία είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια Πρόεδρος του ΟΚΑΠ.
Από τότε μέχρι σήμερα συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τη διαχείρηση της δωρεάς της οικογένειας Βεργωτή. Δεν θα πέσω στο επίπεδο πολιτικού διαλόγου ακροδεξιάς κοπής του οποιουδήποτε κ. Παπαναστασάτου. Θα του πω μόνο πως θα πρέπει να ντρέπετε για τις ανοησίες περί του αν βρήκε η κα Ζαπάντη τα λεφτά από τον πατέρα της, γιατί επειδή είμαστε μικρό χωριό, θα έπρεπε να γνωρίζει πριν βγάλει χολή για λίγα λεπτά δημοσιότητας ότι η κα Ζαπάντη είναι ορφανή από παιδί και δεν μεγάλωσε στα πούπουλα. Η συγνώμη εκ μέρους του θα είναι δείγμα μεγαλοψυχίας, γενναιότητας και το ελάχιστο που έχει να κάνει. Σε ότι αφορά εμένα είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω και όχι για αυτά που καταλαβαίνει ο κ. Παπαναστασάτος. Ειρήσθω εν παρόδω είμαι στη διάθεση του για οποιαδήποτε επεξήγηση προκειμένου να μην εκτεθεί άλλο με τις ασυναρτησίες που λέει και γράφει.

Αριστοτέλης Μπατιστάτος
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed