Μπάρτσα-Ρεάλ στο 6.45, Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ στο 2.55

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι η σημερινή! Αναμετρήσεις που θα μας καθηλώσουν στην τηλεόραση από νωρίς το μεσημέρι ως αργά το βράδυ. 

Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη είναι το clasico. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στοίχημα. Η Μπάρτσα έχασε το ντέρμπι με την Ατλέτικο με κάτω τα χέρια, πολύ πιθανό να δούμε το ίδιο έργο και σήμερα. Επιστρέφει ο Μπενζεμά στην ενδεκάδα, ένας παίκτης που αναμένω να κάνει τη διαφορά σε αυτήν την αναμέτρηση. Στο 2.10 να πετύχει ένα γκολ, ενώ 6.45 πληρώνει αν το κάνει με το κεφάλι.

Ντέρμπι και στην Premier League. ΤΟ ντέρμπι! Μάντσεστερ Γιουνάιτετ εναντίον Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», ένα ματς με μεγάλη ιστορία και τεράστια κόντρα ανάμεσα στις ομάδες των γειτονικών πόλεων. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν μια τρομερή περίοδο, σκοράροντας κατά ριπάς. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σαλάχ, ο οποίος έχει σκοράρει σε εννιά συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «ρεντς» φέτος, ενώ συνολικά έχει βρει δίχτυα στα 10 από τα 11 ματς που έχει αγωνιστεί! Συν ότι, από το 2016 και έναν αγώνα για το Europa League έχει να σημειωθεί πέναλτι σε αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Χμ… στο 2.55 αυτό!

Έχουμε και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Περιμένω η κούραση να παίξει κάποιο ρόλο στο ματς και σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά των δύο ομάδων να δούμε αρκετά γκολ. Στο 1.80 το goal/goal.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και παρολί προγνωστικά στο koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed