Η άψογη στάση του στη χθεσινή συνεδρίαση και το μεγάλο παράπονο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλα Βαλλιανάτου

Δεν αμφιβάλλει κανένας ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου έχουν αλλάξει επίπεδο, προ αλλά και μετά τις τηλεδιασκέψεις λόγω covid 19. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς τα προηγούμενα εννέα χρόνια.
Μπορεί να παίζει ρόλο η μείωση των δημοτικών συμβούλων, αλλά τον μεγαλύτερο ίσως λόγο παίζει και η παρουσία του προέδρου, Νικόλα Βαλλιανάτου, που έχει αποδειχθεί λίρα εκατό. Για παράδειγμα χθες, σε μια πολύ σημαντική συνεδρίαση, που ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος παραδέχθηκε ότι μπήκε… φοβισμένος στην αίθουσα, κατάφερε να την βγάλει εις πέρας, χωρίς να γίνει το παραμικρό, χωρίς να σηκώσει κανένας τη φωνή του πέρα από το κανονικό. Μάλιστα τα λόγια του στο τέλος της συνεδρίασης μιλούν για αυτό που σας περιγράφουμε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν εδώ σήμερα για το γεγονός ότι η συζήτηση κύλησε σε πλαίσια πολιτικού πολιτισμού. Δεν σας κρύβω ότι ερχόμενος εδώ ήμουν προετοιμασμένος για τα χειρότερα, αλλά ευτυχώς με διαψεύσατε». Ωστόσο, ο κ. Βαλλιανάτος εξέφρασε και το παράπονό του για αυτούς που δεν έδωσαν χθες το παρών, ενώ όφειλαν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως αυτό του Νοσοκομείου μας. Χαρακτηριοτικά ανέφερε: «Πράγματι πήγαμε όλοι μάζι, δημοτικοί σύμβουλοι, γιατροί, υπάλληλοι του νοσοκομείου, δήμαρχος και βουλευτής. Λυπάμαι γι’ αυτούς που έλειπαν, ενώ έπρεπε να είναι εκεί».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed