Γέμισε από δώρα η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια, ωστόσο δεν δεσμεύθηκε με κάποιο ποσό βοήθειας για την Κεφαλονιά

Μετά την παρέλαση είθισται ο εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχης να προσκαλεί τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τους υπόλοιπους επισήμους στο κτήριο της Περιφέρειας για το καθιερωμένο κέρασμα λόγω της ημέρας.
Σήμερα η επίσημη καλεσμένη ήταν η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η κα Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, κεράστηκε, άκουσε τα ωραία λόγια από τον Βουλευτή, πήρε τα δώρα της από τους δύο Αντιπεριφερειάρχες, ευχαρίστησε για την φιλοξενεία και όλα καλά. Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τους παρεβρισκόμενους εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα έρθει στην Κεφαλονιά κάποιο ποσό κυρίως για έργα του αγροτικού τομέα, παρά αρκέστηκε να μας πει πόσο ωραίο είναι το νησί μας και τι ωραία είναι η φιλοξενία του. Ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος, για ακόμη μια φορά έκανε το… παγώνι, χωρίς να ζορίσει την Γενική Γραμματέα και ακόμη μια επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους πέρασε και δεν ακούμπησε το νησί μας. Πάντως, τόσο ο Βουλευτής όσο και ο Αντιπεριφεριάρχης, Σταύρος Τραυλός έκαναν το… καθήκον τους, αφού την ευχαρίστησαν για τις υπηρεσίες που είχε προσφέρει στο νησί μας μετά τον «Ιανό», ως Γενική Γραμματέας τότε του Υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής. Για την ιστορία ο κ. Τραυλός της δώρισε το βιβλίο «Ύμνος εις την Ελευθερία» και ο κ. Κουρής τοπικά προϊόντα για να μην μας πει ότι δεν την… γλυκάναμε κιόλας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed