Πανηγυρική Δοξολογία στην Μητρόπολη, επιμνημόσηνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Νάπιερ για την 28η Οκτωβρίου 1940

Πανηγυρική Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη Αργοστολίου, ενώ ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Νάπιερ.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, την οποία συνόδευε ο Βουλευτής του Νομού μας, Παναγής Καππάτος. Παρέστησαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Το παρών έδωσαν οι αρχηγοί του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ο Διοικητής της ΑΕΝΙΝ. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η φιλόλογος, Αλίκη Γαλιατσάτου, διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου. Στη συνέχεια εψάλλη επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του ελληνοϊταλικού πολέμου στο Μνημείο του Νάπιερ και ακολούθησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, από εκπρόσωπους κομμάτων και φορέων, ενώ ακούστηκε και ο Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική του Δήμου Αργοστολίου. Όλα έγιναν με τάξη όπως αρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid 19.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed