Χάλασε την… πιάτσα ο Νικόλας Βαλλιανάτος, έκανε ξεφτύλα τον Βουλευτή παρουσία της Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Δημάρχου Αργοστολίου

Ο Νικόλας Βαλλιανάτος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν χειραγωγείται και δεν κρατάει τον στόμα του κλειστό όταν τον πνίγει το δίκιο. Αυτό έπραξε σήμερα στο Δημαρχείο, όταν τόλμησε να ξεστομίσει ανακρίβειες ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου που είχε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος με την Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου έγινε της… τρελής όταν ο Παναγής Καππάτος, θέλοντας να πει κάτι μπροστά στο στέλεχος της κυβέρνησης άρχισε να λέει κάτι παλαβά περί πρωτόγνωρης χρηματοδότησης της Κεφαλονιάς από την παρούσα κυβέρνηση όσο καιρό είναι ο ίδιος Βουλευτής. Θέλησε να χαϊδέψει τα αυτιά της κα Καλογήρου, αλλά και να επαινέσει τον εαυτό του για το θεάρεστο έργο που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στα νησιά μας. Παρά το γεγονός ότι στην αίθουσα βρισκόταν τουλάχιστον δέκα άτομα (ο Σεβασμιότατος, ο Αντιπεριφερεριάρχης κ.α.) ο Νικόλας Βαλλιανάτος δεν άντεξε και έσχισε τα ιμάτιά του με το δίκιο του. «Μην τα λες αυτά Παναγή όταν είμαι εγώ μπροστά», είπε και συνέχισε: «Ποια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έφτιαξε την Κεφαλονιά και ποια πρωτόγνωρη χρηματοδότηση από εσάς έγινε στο νησί μας; Μέχρι το 1981 το μισό Αργοστόλι ήταν ακόμη χωματόδρομος, το Νοσοκομείο μας ήταν ξύλινο από την εποχή του σεισμού το 1953 και το αεροδρόμιο στεγαζόταν σε μια παράγκα και ο διάδρομός του ήταν για… μπεκάτσες. Το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε την Κεφαλονιά και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς και να το αγνοείς…». Ακολούθησε πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα, ωστόσο ο κ. Καππάτος προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να αναπροσαρμόσει την δήλωσή του, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα. Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών δεν έληξε εκεί, αλλά συνεχίστηκε και στην πλατεία, όπου με παρουσία του Θεόφιλου Μιχαλάτου η φωτιά έσβησε και όλοι μαζί παρακολούθησαν την μαθητική παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων. Με την λήξη της παρέλασης πλησιάσαμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του ζητήσαμε μια δήλωση σε ότι αφορούσε το επεισόδιο με τον Βουλευτή και αυτός μας δήλωσε: «Σέβομαι και εκτιμώ τον θεσμό του Βουλευτή όπως και το πρόσωπο του κ. Καππάτου. Ωστόσο μερικά πράγματα δεν αλλάζουν και ένα από αυτά είναι η πραγματικά πρωτόγνωρη ανάπτυξη που έζησε η Κεφαλονιά την οκταετία 1981-1989 επί ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καππάτος είμαι σίγουρος ότι δουλεύει για το καλό του τόπου μας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάει και το παρελθόν».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed