Χειροτονείται ιερέας ο διάκονος Αντώνιος Καγγελάρης

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοινώνει εις τα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας μας, ότι ο Διάκονος π. Αντώνιος Καγγελάρης του Νικολάου και της Μαρίας, εξ Αργοστολίου και μόνιμος κάτοικος Αργοστολίου, θα χειροτονηθεί Πρεσβύτερος την Κυριακήν 31ην Οκτωβρίου 2021 εις τον Ι. Μητροπολιτικόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αργοστολίου.
Ο ανωτέρω Διάκονος π. Αντώνιος Καγγελάρης γεννήθηκε το έτος 1992, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε εις το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εις το Τμήμα Θεολογίας. Εν συνεχεία πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές εις το ίδιο Πανεπιστήμιο λαβών το Δίπλωμά του το έτος 2019. Είναι έγγαμος μετά της κ. Ελένης Κουτελίδα του Νικολάου, εκ Τρικάλων, η οποία είναι Πτυχιούχος επίσης της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πατήρ ενός τέκνου.
Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία εις την Πολεμική Αεροπορία, απολυθείς την 18-09-2018.
Από 15-02-2020 έως της σήμερον υπηρέτησε Διάκονος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και προκριθείς θα χειροτονηθεί Πρεσβύτερος την Κυριακήν 31/10/2021.
Προσκαλούνται και παρακαλούνται τα Μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας, όσα δύνανται, να παρευρεθούν εις την εις Πρεσβύτερον Χειροτονίαν του.
Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα διά την πανδημίαν του Covid-19, η δε χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed