Εμφύλιος πόλεμος στο συμβούλιο της Τ/Κ Λακήθρας με αφορμή το αλσύλλιο του χωριού, ανακοίνωση του προέδρου, διάψευση δύο τοπικών συμβούλων

Μέγα θέμα έχει προκύψει στην Λακήθρα αναφορικά με την εκμετάλλευση του αλσυλλίου της περιοχής Καλλιθέα. Η ανακοίνωση του προέδρου, Κώστα Μαρκόπουλου και η διάψευσηή της από τους συμβούλους Άγγελο Τσονίδη και Αντώνη Μενάγια.

Η ανακοίνωση του προέδρου
Ενημερώνω, ότι σύμφωνα με τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις και δίνοντάς μου την εντολή να υλοποιήσω ορισμένα θέματα όπως:
1)Καθαριότητα,
2)Ηλεκτροφωτισμό,
3)Ύδρευση,
4) Νηπιαγωγείο
5) Αλσύλλιο Καλλιθέας (Κατασκευή-κτιρίου),
6) Ανάπλαση πεζοδρομίων, με τις καθημερινές προσπάθειές μου, νομίζω ότι δεν έχω διαψευσθεί.
Τώρα ήλθε η ώρα, για την υλοποίηση, ενός μεγάλου έργου για την αξιοποίηση και οπωσδήποτε την αναβάθμιση του αλσυλλίου στη ΚΑΛΛΙΘΕΑ, με την κατασκευή κτιρίου περί τα 900 τ.μ. συνολικής επιφάνειας (Υπόγειο και Α’ όροφος). Το κτίριο θα κατασκευαστεί με τη μέθοδο Σ.Δ.Ι.Τ, θα παραχωρηθεί στον επενδυτή που φυσικά θα πλειοδοτήσει στον διαγωνισμό, για 25 έτη περίπου, και με ετήσιο μίσθωμα 20.000 € και άνω, προς όφελος της Κοινότητάς μας. Σας ενημερώνω ότι κατά πλειοψηφία το Τ.Σ. Λακήθρας, έχει εγκρίνει το συγκεκριμένο σχέδιο. Επιπροσθέτως, υλοποιούμενο το αναφερόμενο σχέδιο, θα αναβαθμιστεί το θέατρο και θα υπάρξει ευταξία στο αλσύλλιο. Το ανωτέρω σχέδιο, μας παραχωρεί εκθεσιακό χώρο (στη Κοινότητα), αποθηκευτικούς χώρους και τουαλέτες. Όποιος, θέλει να πάρει πληροφορίες για το συγκεκριμένο έργο αναβάθμισης του χωριού μας, μετά χαράς, μπορεί να απευθύνεται σε μένα στο τηλ: 694 75 78 443, ει δυνατόν κατά τις πρωϊνές ώρες.

Ο Πρόεδρος της Τ/Κ Λακήθρας
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η διάψευση των δύο τοπικών συμβούλων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed