Δύο διπλά, ένα Over και ο Ρονάλντο βρίσκει δίχτυα

Ιδιαιτέρως κομβικά πολλά από τα ματς της Ευρώπης σήμερα Σάββατο και ένα παραπάνω ενδιαφέρον το δνουμε σε Serie A, Μπουντεσλίγκα και φυσικά την Πρέμιερ Λιγκ. 

Βερόνα – Γιουβέντους (19.00)

Μια χαρά στάθηκε η Βερόνα και μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Ουντινέζε και απέσπασε το ισόπαλο 1-1. Ένα θετικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που νωρίτερα είχε κερδίσει με επιβλητικό τρόπο την Λάτσιο με 4-1. Τα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια συνεχίζονται μέσα σε λίγες ημέρες για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, που σήμερα υποδέχεται την πιεσμένη για το αποτέλεσμα Γιουβέντους. 

Ένα ακόμη πισωγύρισμα για την Γιουβέντους την Τετάρτη και εκεί που βγήκε όλη μπροστά για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σασσουόλο έχασε στην τελευταία φάση εντός έδρας με 2-1. Ολοένα και απομακρύνεται από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αδυνατεί να βρεθεί και στην πρώτη τετράδα. Μονόδρομος η νίκη σήμερα στην έδρα της Βερόνα και γενικά χρειάζεται ένα μεγάλο σερί από εδώ και στο εξής για να ρεφάρει το κακό της ξεκίνημα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ευκαιρία νίκης για την Γιουβέντους, κυρίως λόγω του τρόπου που αγωνίζεται στον αντίποδα η Βερόνα. Το διπλο πληρώνει 1.95 στην Stoiximan

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία (19.30)

Συνέχεια στον προβληματισμό για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης όσον αφορά το πρωτάθλημα και ειδικά η εντός έδρας ήττα από την Χέρτα με 2-1 πρέπει να πόνεσε αρκετά. Όλο κι όλο μια νίκη φέτος στην Μπουντεσλίγκα και με απολογισμό 1-5-3 βρίσκετα σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ μεγάλο συντελεστή δυσκολίας έχει και το σημερινό παιχνίδι με την Λειψία. 

Έστω και λίγο καθυστερημένα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της η Λειψία, που κέρδισε στο πρωτάθλημα την Γκρόιτερ Φιρτ άνετα με 4-1, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε στο κύπελλο την Μπάμπελσμπεργκ με 1-0. Σαφώς και έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης ενόψει της συνέχειας, αφού χρειάζεται ένα καλό νικηφόρο σερί αν θέλει να βρεθεί σε πρώτη φάση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί και του χρόνου φυσικά στους ομίλους του Champions League. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν της πάει τίποτα καλά η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Λειψία έχει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της. Το διπλό σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima. 

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19.30)

Το καθήκον της έκανε στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα η Τότεναμ και απέκλεισε με 1-0 την Μπέρνλι, όμως το πρόβλημα της είναι η Πρέμιερ Λιγκ, εκεί που έφυγε ηττημένη από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 1-0. Η τετράδα είναι ακόμη πολύ κοντά ωστόσο για τους Λονδρέζους, που χρειάζονται κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα και θα τους δώσει ώθηση σήμερα μια μεγάλη νίκη επί της πληγωμένης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Άξια λύπησης ήταν την περασμένη αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διασύρθηκε εντός έδρας από την Λίβερπουλ με 5-0. Οριακή κατάσταση για τον προπονητή Σόλσκιερ πλέον και ειδικά αν η ομάδα του ηττηθεί και σήμερα από την Τότεναμ λογικά θα αποτελέσει παρελθούν. Αφού πέρα από τα αποτελέσματα, η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» είναι κάτω του μετρίου από το ξεκίνημα της σεζόν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αλλιώς τα περίμεναν οι δύο ομάδες και αλλιώς τους έρχονται, αλλά μπροστά έχουν την ποιότητα να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο Over 2.5 και το 1.75 από τη Novibet

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed