Νέα επίθεση του Γεράσιμου Παπαναστασάτου στη διοίκηση του Γηροκομείου Αργοστολίου, αποκάλεσε «ιπποκόμο» και «κωλοτούμπα» τον Τέλη Μπατιστάτο

Κυρία Άννα Ζαπάντη, μία σημαντική προϋπόθεση ανάληψης μίας δημόσιας θέσης είναι να μπορεί αυτός που την αναλαμβάνει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Εκατό και πλέον συνδημότες μας έχουν αιτηθεί να εισαχθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, αλλά οι αιτήσεις τους εκκρεμούν με το επιχείρημα ότι δεν έχουν εγκριθεί οι νέες αναγκαίες προσλήψεις από το Υπουργείο.
Φαίνεται η κυρία Ζαπάντη δεν γνωρίζει ότι στην διοίκηση και στα νομικά δεν υπάρχουν αδιέξοδα εφόσον φυσικά οι ιθύνοντες δεν έχουν άλλες προτεραιότητες όπως π.χ. πως θα διαχειριστούν κατά το δοκούν τα τρισήμισι εκατομμύρια Ευρώ του Ιδρύματος ή πως θα αποθηκευθούν στους χώρους του Γηροκομείου παράτυπα τα γλυπτά Σκλάβου για να γίνει το “ρουσφέτι” στο “πολιτικό αφεντικό” ολιγάρχη Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο. Για να μην ταλαιπωρούνται λοιπόν άλλο οι συνδημότες μας από την ανικανότητα της κυρίας Ζαπάντη της δίνουμε εμείς την λύση έτοιμη στο πιάτο: Αφού το κράτος μέχρι σήμερα δεν εγκρίνει νέες προσλήψεις να κηρύξει άμεσα διαγωνισμό παροχής των απαιτούμενων υπηρεσιών όπως ακριβώς έχουν κάνει άλλα Γηροκομεία ανά την Ελλάδα π.χ. Κέρκυρας ή όπως ακριβώς γίνεται με το προσωπικό του Πλατύ Γυαλού στο δικό μας Δήμο. Δεν θέλει κόπο, θέλει απλά γνώση, εξειδίκευση, “ψάξιμο”, θέληση κι ενδιαφέρον. Η διοίκηση ενός τόσο ευαίσθητου Ιδρύματος για την τρίτη ηλικία κυρία Ζαπάντη δεν μπορεί να εξαντλείται ”στα μάτια μου και φως μου” για τους αφελείς ή σε μη σύννομες φωτογραφίες με τους τροφίμους, αλλά θέλει και πρακτικές λύσεις και δυναμικές πρωτοβουλίες διοίκησης ώστε να μην ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο οι υποψήφιοι τρόφιμοι- θύματα της ανικανότητας σας.
Υ.Γ. Μην βάλετε πάλι να μου απαντήσει ο “ιπποκόμος σας” πρώην υποψήφιος του Φόρτε Τέλης Μπατιστάτος που αποκαλούσε προεκλογικά εγγράφως και δημόσια τον Μιχαλάτο “δημοπίθηκο” και μόλις ο τελευταίος εξελέγη έσπευσε να του “φιλήσει το χέρι” ξεφτιλίζοντας και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο είναι στέλεχο. Δεν δεχόμαστε απαντήσεις από “κωλοτούμπες”.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed