Ντέρμπι στο «Ολίμπικο», μάχη στη χώρα των Βάσκων

Δεν λείπουν τα μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη σήμερα Κυριακή, όπως το Ρόμα – Μίλαν στην Serie A, το Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο στην χώρα των Βάσκων και όχι μόνο. Διαβάστε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος παρακάτω:

Ρόμα – Μίλαν (21.45)

Επιστροφή στις νίκες για την Ρόμα μεσοβδόμαδα, αφού πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Κάλιαρι και σκορ 2-1. Μια επιτυχία που είχε ανάγκη πέρα ως πέρα η ομάδα του Μουρίνιο, ώστε να αφήσει πίσω τις κάποια μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα. Ωστόσο της λείπει φέτος μια μεγάλη νίκη και δελεάζει στο γεμάτο «Ολίμπικο» μια νίκη σήμερα απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο Μίλαν. 

Έστω και οριακά έφτασε σε ακόμη μία επικράτηση η Μίλαν και συγκεκριμένα με 1-0 κόντρα στην Τορίνο. Αν και δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, εντούτοις έχει απολογισμό 8-1-0 στις εννιά πρώτες αγωνιστικές και δικαίως οδηγεί την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τη Νάπολι. Ένα σερί που κινδυνεύει πάντως σήμερα στο ντέρμπι με την Ρόμα στην αιώνια πόλη. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φτιαγμένη γι’ αυτό το παιχνίδι στο γεμάτο της γήπεδο η Ρόμα και η Μίλαν «φλερτάρει» εδώ και καιρό με μια απώλεια και ίσως ήρθε η ώρα. Ο άσος στο 2.30 από το Pamestoixima. 

Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο (22.00)

Η εντυπωσιακή πορεία της Σοσιεδάδ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τελευταίο της «θύμα» ήταν η Θέλτα στο Βίγκο, κερδίζοντας της με 2-0. Νωρίτερα έμεινε στο 2-2 με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη, όπου απέδειξε ότι μπορεί να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Πρόκληση βέβαια το σημερινό ντέρμπι με την Μπιλμπάο και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα την εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο σε όλους τους τομείς και κυρίως ψυχολογικά.

Η Μπιλμπάο βρίσκεται και αυτή σε καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Εσπανιόλ. Έτσι διεύρυνε το αήττητο της σερί στις τέσσερις αγωνιστικές, διάστημα που έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Μαρθελίνο δεν βρίσκεται μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο Σοσιεδάδ σε εκτός έδρας αναμέτρηση. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλο ματς στην χώρα των Βάσκων, με τις δύο ομάδες να έχουν την φόρμα και την ποιότητα μεσοεπιθετικά για το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed