Καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση έγινε εις βάρος του προέδρου των Διλινάτων, Τάσου Τζωρτζάτου, που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος

Καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα έγινε σήμερα κατά του προέδρου των Διλινάτων, Τάσου Τζωρτζάτου, από τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας και νυν σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Βαγγέλη Γασπαράτο.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Κοινότητα κατηγορεί τον νυν πρόεδρο για αλλαζονική συμπεριφορά και για παράβαση των κανόνων που διέπουν την σωστή λειτουργία της Κοινότητας μέσα από το συλλογικό όργανο του Τοπικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα ο κ. Γασπαράτος αναφέρει στην καταγγελία του ότι ο πρόεδρος κάλεσε σε παράτυπη συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο, αφού μέσα στην πρόσκληση δεν υπήρχε η εισήγηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022, με αποτέλεσμα οι σύμβουλοι να μην γνωρίζουν εκ των προτέρων, όπως ορίζει ο νόμος, τι και γιατί να ψηφίσουν ως Τεχνικό Πρόγραμμα. Στην καταγγελία του αναφέρεται επίσης και στην εκτέλεση έργου που έφερε προς ψηφοφορία ο πρόεδρος, με την μόνη διαφορά ότι το έργο αυτό έχει γίνει (πλακόστρωση στη θέση Καλαματιανό), με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να έπεται της εκτέλεσης, πράγμα όχι μόνο παράτυπο, αλλά και παράνομο. Τέλος, ο κ. Γασπαράτος κατηγορεί τον κ. Τζωρτζάτο για αλλαζονική συμπεριφορά τόσο απέναντι στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, όσο και κατά συγχωριανών του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλευρό του κ. Γασπαράτου βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος, του οποίου η δυναμική πολιτική δράση θα παίξει τον ρόλο της από εδώ και πέρα στα τεκταινόμενα όχι μόνο των Διλινάτων, αλλά ολόκληρου του Δήμου Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed