Κλείνουν τρία σχολεία στο Ληξούρι για απολύμανση λόγω πολλών κρουσμάτων covid 19, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εκτάκτως στην πόλη την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 58, 59 και 94 παρ. 4, εδαφ. 27 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Την άμεση ανάγκη απολύμανσης σχολικών μονάδων που λειτουργούν στο Δήμο μας και συγκεκριμένα του Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑΛ και του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
την αναστολή λειτουργίας την 5η/11/2021 και τη διακοπή μαθημάτων στο Γενικό Λύκειο Ληξουρίου, στο ΕΠΑΛ Ληξουρίου και στο Πετρίτσειο Γυμνάσιο Ληξουρίου λόγω απολύμανσης.
Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας και στους Δ/ντές των σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου
Γεώργιος Κατσιβέλης

Ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 8-11-2021 και από ώρες 09:00 έως 15:00 θα προσέλθει εκτάκτως, η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Ληξουρίου προκειμένου να διεξάγει δωρεάν rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού μόνο σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα μαθητικά κρούσματα. Η πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας και καλούμαστε με υπευθυνότητα και αισιοδοξία να συμμετέχουμε σε κάθε συντονισμένη και οργανωμένη παρέμβαση.

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας
Ντιουάνι Γάλεμπ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed