Θετικός στον κορωνοϊό ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Φώτης Αυγουστάτος, είναι πλήρως εμβολιασμένος και θα είναι σε καραντίνα για δέκα ημέρες

Καλημέρα σε όλους. Η δικιά μου μέρα σήμερα ξεκίνησε λίγο διαφορετικά. Χθες το απόγευμα 8 Νοεμβρίου 2021 εμφάνισα πονοκέφαλο και αδιαθεσία. Αργότερα το βράδυ χθες ανέβασα πυρετό (έως 38c).
Τις προηγούμενες ημέρες ένιωθα καλά και είμαι πλήρως εμβολιασμένος κατά του COVID 19 από τις 10 Αυγούστου 2021. Το βράδυ αργά έκανα self test και σήμερα το πρωί επανέλαβα rapid test τα οποία βγήκαν και τα δυο θετικά. Δηλώθηκα αμέσως ως κρούσμα στον ΕΟΔΥ και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού μου, κλεισμένος στο δωμάτιο μου σε καραντίνα. Το στενό μου περιβάλλον ελέχθηκε (και θα συνεχίζει να ελέγχεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ) και είναι όλοι αρνητικοί. Πιστεύω και ελπίζω, ότι επειδή είμαι εμβολιασμένος η πορεία της νόσου θα είναι ελεγχόμενη και σύντομη. Όφειλα να προβώ σε αυτήν την ενημέρωση για να γνωρίζουν όλοι και κυριως οι άνθρωποι που ήρθα σε επαφή μαζί τους το γεγονός, παρότι τηρούσα ευλαβικά τα προβλεπόμενα μέτρα (διπλή μάσκα, γάντια, αντισηπτικά), καθώς και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παραφιλολογία επειδή ζω ανάμεσα σας και θα με αναζητήσετε. Πρέπει όλοι να ακολουθούμε τα μέτρα (εμβολιασμένοι και μη )και επί υποψίας να κάνουμε διαγνωστικά τεστ. Το ιατρείο θα παραμείνει κλειστό για δέκα ημέρες σύμφωνα με την προβλεπόμενη καραντίνα. Για οτιδήποτε επείγον περιστατικό, το κινητό μου θα παραμείνει, όσο μπορώ, ανοικτό. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα με ευχάριστα νέα. Να προσέχετε.

Φώτης Αυγουστάτος
μαιευτήρας-γυναικολόγος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed