Προφύλαξη και προστασία από Covid 19 στον Δήμο Σάμης

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τα κρούσματα του Covid 19 να έχουν συνεχόμενα αυξητικές τάσεις, αντιλαμβανόμαστε πως χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε τις προσπάθειες προφύλαξης απέναντι στον ιό.
Ο Δήμος Σάμης εφιστά την προσοχή των πολιτών και κάνει έκκληση σε όλους τους δημότες να συνεχίσουν να τηρούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού. Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, προσπαθούμε καθημερινά και τα έχουμε καταφέρει. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, προκειμένου να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και τη δημόσια υγεία. Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να παραμείνουμε πιστοί στα υγειονομικά πρωτόκολλα, να τηρούμε τις αποστάσεις και να αποφεύγουμε τους συνωστισμούς, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού και οδηγηθούμε σε αυστηρότερα μέτρα.
Τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή των χεριών
Κρατάμε αποστάσεις
Κάνουμε χρήση μάσκας, είτε μίας χρήσης, είτε πολλαπλών χρήσεων (υφασμάτινη).
Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς.
Οι υπηρεσίες του Δήμου και ειδικότερα το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σάμης βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε ζήτημα, συνδρομή, αρωγή στα παρακάτω τηλέφωνα:
Βοήθεια στο Σπίτι για τις Δημοτικές Ενότητες:
Σάμης: 2674022971
Πυλάρου: 2674061960
Ερίσου: 2674051191

Από το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας Δήμου Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed