Δράσεις Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου

Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τις πρόσφατες δράσεις της Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων. Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις. Έκθεση γενικού τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι.
Ο Δήμος συμμετείχε στην έκθεση γενικού τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι. Τον Δήμο μας εκπροσώπησε η κα Emmanuella Sinagra μέλος της επιτροπής τουρισμού και επίτιμος πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους. Στα πλαίσια των συναντήσεων επιβεβαιώθηκε και η ευχάριστη είδηση της επικείμενης αεροπορικής σύνδεσης του νησιού μας με την Γαλλία για την επόμενη τουριστική σεζόν, κάνοντας πράξη την προσπάθεια της επιτροπής για άνοιγμα της Γαλλικής Αγοράς.

Έκθεση γενικού τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο
Ο Δήμος Αργοστολίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ληξουρίου, τον Δήμο Σάμης και την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο. Το νησί μας εκπροσώπησε πολυμελής αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα, ο Δήμαρχός Αργοστολίου κ. Μιχαλάτος Θεόφιλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ληξουρίου κ. Πρεντάνος Διονύσιος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου κα Βεργωτή Μαρίνα, ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων κ. Τιμοθεάτος Γεράσιμος, τα μέλη της τουριστικής επιτροπής κ. Μινέτος Διονύσιος, κ. Παντελειός Ανδρέας, κ. Κατσούρης Σπυρίδων καθώς και αρκετοί τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες του νησιού. Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με τους κύριους tour operator της Μεγάλης Βρετανίας (Jet2 Hollidays και Tui Group) με αεροπορικές εταιρίες (British Airways), ακτοπλοϊκές εταιρείες (Grimaldi lines) και με αρκετούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους . Οι προβλέψεις για την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προγραμματισμένες πτήσεις και κρατήσεις είναι πολύ αισιόδοξες, μάλιστα η Κεφαλονιά κυριαρχεί στα ποσοστά κρατήσεων.

Φιλοξενίες Δημοσιογράφων, Φιλοξενήθηκαν στο νησί μας
O Sebastian Leber, δημοσιογράφος της της εφημερίδας « Der Tagesspiegel » της Γερμανίας στα πλαίσια της ενίσχυσης της Γερμανικής αγοράς ύστερα από ενέργειες του γραφείου δημοσίων σχέσεων. Το άρθρο του με θέμα την φύση της Κεφαλονιάς, ακολουθώντας τους στόχους της στρατηγικής μας δημοσιεύθηκε μέσα στον Οκτώβριο. Στην φιλοξενία τους συνέβαλαν και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε
Φορέας Αίνου
Ace Rent a Car
Mirabel HoteL

Οι δημοσιογράφοι και εκδότες του ποδηλατικού περιοδικού Cyclist της Μεγάλης Βρετανίας
Στην φιλοξενία τους συνέβαλαν και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε
Την εταιρεία ProCamp Cycling (Nickie Warboys & Simon Wallace)
Τα εστιατόρια Pines Restaurant και Medusa Restaurant,
Το Nikos Bakery στην Σκάλα
Το σουπερμάρκετ Solomos στην Σκάλα
To Metaxa Beach bar στην Σκάλα
Το κατάστημα ποδηλάτων Your Bike στον Πόρο

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed