Ανουσάκης-Παπαδάτος: «Φωτοσβέστες η δημοτική αρχή Μιχαλάτου, καταργήσανε στην πράξη όλες τις χορωδίες του Δήμου Αργοστολίου πλην Λειβαθούς»

Είχαμε προβλέψει σε χρόνο ανύποπτο ότι η δημοτική αρχή Μιχαλάτου ειδικά στα θέματα πολιτισμού θα “νεκρώσει” τα πάντα καθώς πρόδηλα δεν έχει καλή επαφή με τον συγκεκριμένο τομέα.
Παρ΄ όλα αυτά ούτε κι εμείς θα μπορούσαμε να πιστέψουμε πως με πρόσχημα τον covid 19 θα καταργούσε στην πράξη όλες τις χορωδίες του Δήμου Αργοστολίου εκτός της Λειβαθούς, την οποία, ευτυχώς, εσχάτως αποφάσισαν να λειτουργήσουν. Θεωρούσαμε πως το γεγονός ότι είχαμε προτείνει πριν λίγο χρονικό διάστημα την συγκεκριμένη “χονδροειδή” παράλειψη, δείγμα αδιαφορίας της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα λειτουργούσε ως μοχλός πίεσης για την επίλυση του ζητήματος, αλλά πλην της χορωδίας Λειβαθούς ουδεμία δραστηριοποίηση έλαβε χώρα. Καλούμε άμεσα, χωρίς άλλες χρονοτριβές, καθυστερήσεις ή δικαιολογίες, την δημοτική αρχή Μιχαλάτου να λειτουργήσει όλες τις χορωδίες του Αργοστολίου. Δεν χρειαζόμαστε “φωτοσβέστες” στο Δήμο Αργοστολίου, ας κάνουν επιτέλους το καθήκον τους.

Νίκος Ανουσάκης, Νίκος Παπαδάτος
Δημοτικοί σύμβουλοι Αργοστολίου (Παράταξη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον”)

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed