Εκτός έδρα ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΝΕΟΛ από την Ένωση Ιλίου

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο «Γ. Κακούρης» στο Ίλιο για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ο ΝΕΟΛ θα γνωρίσει την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα από την Α.Ε. Ιλίου με 66-60 σε ένα κλειστό ματς, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν σε μια κακή τρίτη περίοδο, όπου πέτυχαν μόλις 6 πόντους και έμειναν για έξι λεπτά χωρίς πόντο, βρήκαν τον τρόπο μέσα από την εμπειρία των Χρήστου Γκαβανόπουλου και Οδυσσέα Μπέλλα, αλλά και με ένα μεγάλο τρίποντο του Ανδρέα Σπυρόπουλου να φτάσουν στη νίκη, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι τα περίμεναν όλα από τους Γιάννη Βαβάτσικο και Νίκο Κασπίρη, ενώ έχασαν σχεδόν όλες τις μάχες κοντά στο καλάθι. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους που έπιασαν τον ΝΕΟΛ στην βαθμολογία.
Δεκάλεπτα: 16-18, 41-34, 47-47, 66-60
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: (Πανούλιας – Αγγελόπουλος), Γεροκώστας 6, Τσιουμπρής 9, Φουντάς 2, Σπυρόπουλος 18 (2), Δαρμής 3(1), Μπέλλας 11, Πανουσόπουλος Θ. 2, Γκαβανόπουλος 15 (2), Καλύβας, Παπανδρέου, Πανουσόπουλος Κ., Κοσμίδης.
ΝΕΟΛ: (Τζουγανάτος – Βαρδαβάς), Νιφόρας 4, Χονδρογιάννης 9 (1), Βαβάτσικος 25 (5), Τρυφωνόπουλος 5, Κασπίρης 14 (4), Παππάς 1, Λαμπρόπουλος 2, Αντωνάτος, Μαρούλης, Ματσούκης.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed