Το ντέρμπι πήγε στην Εικοσιμία, 1-0 τα Διλινάτα στο ΔΑΚ

Η ομάδα της Εικοσιμίας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι που έγινε στο ΔΑΚ Αργοστολίου, αφού επικράτησε με 1-0 των Διλινάτων κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα θέτοντας τις βάσεις για το κυνήγι του Παλληξουριακού στην κούρσα για τον φετινό τίτλο.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι φάσεις λιγοστές, ωστόσο η ομάδα του Τάσου Παπαθεοδωρόπουλου εκμεταλλεύτηκε τις 2-3 καλές ευκιαρίες που έκανε στο ματς, αξιοποίησε τη μια από αυτές πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, τα Διλινάτα θα μπορούσαν να είχαν… κλέψει το ματς αν η κεφαλιά με καλές προϋποθέσεις του Αλέκου Πολλάτου στο 81 έβρισκε στόχο. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 83 για τους φιλοξενούμενους. Ο Μινέτος θα βρει στην περιοχή και δεξιά τον Καμπανό, αυτός θα κάνει το σουτ, η μπάλα αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των Διλινάτων, η μπάλα θα φτάσει στην χρυσή αλλαγή, τον Γιώργο Φίλιππα, που με ψηλοκρεμαστό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα των Διλινάτων κάνοντας το 0-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Τόγια υπέστη την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη από τον Παλληξουριακό στην πρεμιέρα.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Γιώργος Τόγιας), Παγανίας, Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Κ., Αβντιούκοβ, Τζωρτζάτος Διον., Ζαμπαύτης (75 Ρεπούσης), Τζωρτζάτος Φ., Μούκα, Πολλάτος Δημ. (60 Πολλάτος Αλ.), Τζωρτζάτος Α., Κουμαριώτης.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Φουρνιέ, Αραβαντινός (49 Κούρτι), Κουμαριώτης Κ., Βεϊζάι, Χοτζάι, Ντουκάι Α. (67 Αποστολάτος), Ντουκάι Ντ. (70 Φίλιππας), Μουρελάτος, Καμπανός, Μινέτος (88 Καραγιαννάκης).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed