Διαγωνισμός για αγορά χοιρινού κρέατος από το Φιλόπτωχο Ταμείο

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, προκειμένου να αγοράσει οκτακόσια σαράντα (840) κιλά χοιρινό κρέας (μπούτι χωρίς οστά) Ελληνικής προέλευσης και αρίστης ποιότητας από κρεοπωλείο ευρισκόμενο εντός πόλεως Αργοστολίου, για να το διανείμει κατά την εορτή των Χριστουγέννων 2021 με τους κάτωθι όρους:
1. Το κρέας να είναι Ελληνικής προέλευσης και αρίστης ποιότητος.
2. Το κρέας πρέπει να παραδοθεί σε διακόσια δέκα τεμάχια τεσσάρων (4) κιλών έκαστον (4Χ210=840), σε ατομική πλαστική σακούλα.
3. Η παράδοση της συνολικής ποσότητας του κρέατος θα γίνει σε συγκεκριμένο τόπο, ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννοήσεως με το Δ.Σ. του Γ.Φ.Τ.
4. Η πληρωμή θα γίνει μέχρι το τέλος του μηνός Δεκεμβρίου.
5. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι έντιμοι, ειλικρινείς και με επαγγελματική συνέπεια.
6. Ο μειοδότης, ο οποίος και θα υπογράψει συμφωνητικό καλής εκτέλεσης της προμήθειας, θα παράσχει όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την σχετική προσφορά σε κλειστό φάκελο στην γραμματεία της Ιεράς Μητρόπολεως Κεφαλληνίας (οδός Γερμανού Καλλιγά αριθμός 1) σε εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., από Τετάρτη 1-12-2021 έως και Παρασκευή 3-12-2021.
Η επιλογή μεταξύ αυτών που θα δώσουν προσφορά θα γίνει με κριτήριο την μικρότερη προτεινόμενη τιμή, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.
Η αποσφράγιση των φακέλων θα γίνει την 4η-12-2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00 μ.μ. στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.
Ο μειοδότης, μετά το πέρας της διαδικασίας επιλογής, θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, με το Γ.Φ.Τ., καλής εκτέλεσης της προμήθειας του κρέατος.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΟΥ Γ.Φ.Τ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed