Μάκης Παπαναστασάτος: «Άγγελε Κωνσταντάκη βάζεις πλάτη στον Μιχαλάτο και κάνεις τον “μουγγό” και τώρα βγήκες για να μας πεις τι ακριβώς, κανένα τραγούδι;»

Χαίρομαι που ο φίλος και συγχωριανός μου Άγγελος Κωνσταντάκης βρήκε επιτέλους την φωνή του! Ενώ δηλαδή όσο ήταν Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ τον θαυμάζαμε όλοι να κελαηδάει στα μικρόφωνα, ενώ όλοι τον απολαμβάναμε στις δυνατές ερμηνείες σπουδαίων λαϊκών ασμάτων…
Αίφνης μόλις απώλεσε σφραγίδα και καρέκλα σίγησε απότομα και επί δυο χρόνια δεν νομίζω να μίλησε παραπάνω από δέκα λεπτά στο Δημοτικό συμβούλιο απέναντι στην παράταξη του ολιγάρχη Μιχαλάτου. Κάποιοι λέγανε ότι ίσως είχε πάθει κατάθλιψη από τον πόνο για την απώλεια της Προεδρίας της αγαπημένης του ΚΕΔΗΚΕ, κάποιοι όμως ίσως πιο πονηρεμένοι σχολιάζαν με νόημα ότι μπορεί και αυτός “να βάζει πλάτη” στον μακροσυγγενή του Θεόφιλο! Φίλε Άγγελε το πρόβλημα σου είναι πως δεν καταλαβαίνεις ότι οι εποχές άλλαξαν και ότι είναι άλλο το 2014 και άλλο το 2023 που θα γίνουν οι ερχόμενες εκλογές. Το 2014 σταθήκαμε όρθιοι σε μια πολύ δύσκολη εκλογική μάχη. αλλά, εάν το ξέχασες, τότε ήταν δίπλα σας τα πλέον αξιόμαχα και ισχυρά εκλογικά στελέχη, όπω πχ ο Νίκος ο Ανουσάκης, ο Νίκος ο Παπαδάτος, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Αντώνης Γεωργόπουλος και τόσοι άλλοι που τους περιστοιχίζουν. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed