Όπισθεν ολοταχώς και άτακτη υποχώρηση από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο αναφορικά με την υποψηφιότητα του Αντώνη Λουβερδή για Συμπαραστάτη του Δημότη

Νωρίς το πρωί σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος ενημέρωσε συμβούλους και ΜΜΕ ότι η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου αναβάλλεται.
Στην συνεδρίαση αυτή υπήρχε μόνο ένα θέμα προς συζήτηση, αυτό της εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, θέση για την οποία η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου ήταν ο Αντώνης Λουβερδής. Ωστόσο, η εκλογή αυτή χρειάζεται τα 2/3 των παρόντων δημοτικών συμβούλων, κάτι που φάνηκε στην αρχή ότι είναι εφικτό να καταφέρει ο Δήμαρχος Αργοστολίου. Όμως, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, αφού πέρα από το μεγαλύτερο κομμάτι της αντιπολίτευσης που ήταν αντίθετο στο συγκεκριμένο πρόσωπο, παρουσιάστηκαν και προβλήματα εντός της παράταξης του Δημάρχου, με ορισμένους συμβούλους τους να μην δέχονται τον κ. Λουβερδή ως Συμπαραστάτη. Ο λόγος είναι απλός για όσους ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου, αφού ο κ. Λουβερδής, σύμφωνα με την γνώμη κάποιων εντός της Δημοτικής Αρχής, δεν έχει το ηθικό πλεονέκτημα για να αναλάβει αυτή τη θέση. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την κακή διαχείρηση που υπήρχε στο ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ επί της δημαρχίας του Γιώργου Τσιλιμιδού. Όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από το όνομα του κ. Λουβερδή έβαλε φρένο στην όρεξη του Δημάρχου να προωθήσει ένα στέλεχός του που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές του 2019 να αναλάβει την σπουδαία αυτή θέση για τους δημότες και τις επιχειρήσεις του Αργοστολίου. Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο… μάγος των «πολιτικών μαγειρεμάτων» και των «υπόγειων διαδρομών» έφαγε… φόλα όχι μόνο από τους απέναντι, αλλά και από τους δικούς του. Μάλλον δείχνει ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τα μελλούμενα και ενδεχομένως να έχουμε και αλλαγή στρατηγικής, αλλά και αλλαγή προσώπου από τον Δήμαρχο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed