Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Έχω δίπλα μου ένα… άχρηστο επικοινωνιακό επιτελείο, που δεν μπορεί και δεν ξέρει να προβάλλει τα έργα της Δημοτικής Αρχής»

Έναν μίνι απολογισμό σε ΜΜΕ της δικής του επιρροής και ιδιοκτησίας έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, βγάζοντας ειδήσεις, κάνοντας αυτοκριτική λέγοντας αλήθειες που πονάνε ακόμη και τον ίδιο.
Μέσα σε όλα αφιέρωσε ολόκληρη ενότητα για να ενημερώσει τον κόσμο που τον άκουγε ότι το επικοινωνιακό επιτελείο που έχει δίπλα του είναι… άχρηστο. Ποιος το λέει αυτό; Ο άνθρωπος που έχει στην κατοχή του ή επί την επιρροή του τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς και τουλάχιστον δύο ιστοσελίδες, που επί καθημερινή βάση μας «ενημερώνουν» ακόμη και για το που κατουράει ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης ή πότε κάνει διάλλειμα για μπύρα ο έτερος Αντιδήμαρχος, Διονύσης Μινέτος. Παραδέχθηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος, που κατέχει ή ελέγχει το 70% και πλέον των ΜΜΕ της Κεφαλονιάς ότι το επιτελείο του δεν μπορεί να επικοινωνήσει στον κόσμο το μεγάλο έργο που γίνεται από την Δημοτική Αρχή. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Το πρώτο ότι τρολάρει τους επικοινωνιολόγους-δημοσιογράφους που έχει δίπλα του και το δεύτερο ότι δεν παράγεται κανένα έργο και τι να επικοινωνήσουν και αυτοί οι άμοιροι στον κόσμο. Μετά από αυτή την παραδοχή του Δημάρχου, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed