Ξέχασαν όλοι τον Βαγγέλη Κεκάτο, τον κατά πολλούς αρχιμάστορα του τουρισμού της Κεφαλονιάς, περιπλανιέται στο Αργοστόλι μόνος και… έρημος

Επί μια δεκαετία σχεδόν ο Βαγγέλης Κεκάτος είχε συνδέσει το όνομά του με τον τουρισμό της Κεφαλονιάς, αφού κρατούσε το αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο επί των δύο δημοτικών αρχών του Αλέξανδρου Παρίση (2010-2019).
Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ακόμη ότι έβαλε και αυτός το δικό του λαθαράκι στην τουριστική εκτόξευση της Κεφαλονιάς, ειδικότερα την πενταετία 2014-2019. Όμως, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν κατάφερει να εκλεγεί με την παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», αφού τις δύο θέσεις των συμβούλων της παράταξης από τη Λειβαθώ κατέλαβαν οι Γιάννης Λυκούδης και Νίκος Μενάγιας. Ωστόσο, το όνομα του Βαγγέλη Κεκάτου εξακολουθούσε να βρίσκεται στην επικαιρότητα, αφού τόσο ο Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο Νίκος Ανουσάκης προσπαθούσαν να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό εκείνο που θα πρόσφερε στο νησί μας. Ο μεν Παρίσης προσπάθησε να τον επαναφέρει ως Διοικητή στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, αλλά ήταν άλλες οι βουλές του Παναγή Καππάτου. Ο δε Ανουσάκης προσπάθησε τουλάχιστον δύο φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να τον εντάξει έστω ως απλό μέλος της τουριστικής επιστροπής του Δήμου Αργοστολίου, αλλά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είχε διαφορετική άποψη.
Έτσι, ο «πρίγκηπας» έμεινε στα αζήτητα για πολύ καιρό και μάλιστα έβγαλε προς τα έξω την απογοήτευσή για τον παραγκωνισμό του αυτόν. Κυκλοφορούσε μόνος στο Αργοστόλι, συνέχεια στενοχωρημένος και στα όρια της κατάθλιψης, αφού δεν είναι λίγο πράγμα από την κορυφή να πέσεις ξαφνικά στα… αζήτητητα. Όμως, εδώ και δύο εβδομάδες κάτι έχει αλλάξει και ο κ. Κεκάτος έχει θεαθεί αρκετές φορές να παρουσιάζεται με χαμόγελο στους περιπάτους που κάνει στην πρωτεύουσα. Τι έχει αλλάξει; Μα οι εξελίξεις στην «Ισχυρή Κεφαλονιά». Από τη μία ο Γνήσιος θέλει να τον εντάξει και πάλι στην ομάδα του και από την άλλη για τον ίδιοι σκοπό παλεύει και ο Ανουσάκης. Εκεί λοιπόν που ο πρώην Αντιδήμαρχος Τουρισμού προχωρούσε τον μοναχικό του δρόμο σκυθρωπός, τώρα έχει γίνει και πάλι περιζήτητος. Που θα καταλήξει; Αυτό θα το δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed