Βack to back για τον Σάββα Σαββαόγλου, που εκλέχθηκε για δεύτερη φορά πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλονιάς-Ιθάκης (όλα τα ονόματα του διοικητικού συμβουλίου)

Με ρεκόρ προσέλευσης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική διαδικασία στον Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλονιάς-Ιθάκης, όπου εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρόεδρος ο Σάββας Σαββαόγλου κάνοντας παράλληλα προσωπικό ρεκόρ ψήφων.
Σύμφωνα με ανεπίσημα ακόμη αποτελέσματα (βρισκόμαστε στη διαδικασία της δεύτερης καταμέτρησης) ψήφισαν 68 δικηγόροι από Κεφαλονιά και Ιθάκη, με τους εγεγγραμμένους να είναι 87. Αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης, αφού ποτέ τα προηγούμενα χρόνια σε εκλογικές αναμετρήσεις δεν είχαν ψηφίσει πάνω από 62. Από τα 68 αυτά ψηφοδέλτια βρέθηκαν 10 λευκά και δύο άκυρα, ενώ ο κ. Σαββαόγλου πήρε 56 ψήφους. Αμέσως μετά την εκλογή του ο Σάββας Σαββαόγλου μας δήλωσε: «Σήμερα ήταν η γιορτή της δικηγορίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μου στην εκλογική διαδικασία παρά τις συνθήκες της πανδημίας. Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για το πρόσωπό μου. Μαζί με το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα του κλάδου μας και δυστυχώς αυτά είναι πολλά. Τα εύσημα πρέπει να αποδώσουμε και στην Εφορευτική Επιτροπή που επί 12 και πλέον ώρες εκτέλεσε άψογα τα καθήκοντά της».
Αναφορικά τώρα με τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που μαζί με τον κ. Σαββαόγλου θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου τα αποτελέσματα ήταν:
Εγεγγραμμένοι 87
Ψήφισαν 68
Άκυρα/Λευκά 1
Έλαβαν:
Γασπαράτος Χρυσόστομος 35
Κουρούκλης Ιωάννης 35
Τουμαζάτου-Θεοτοκάτου Άννα 34
Αποστολάτου Γερασιμούλα-Αλεξάνδρα 29
————————————-
Γαβριελάτος Γεράσιμος 28
Δελλαπόρτα Ελένη 26
Κούρκουλος Αλέξανδρος 26
Οι τέσσερις πρώτοι εκλέγονται

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed