60 εκ.ευρώ ζεστό χρήμα για τις Βιολογικές Καλλιέργειες, πόσα έρχονται σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, προθεσμίες για προσφυγές από ντόπους παραγωγούς

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 30/11/2021 η καταβολή της ενίσχυσης προκαταβολής του 85% των δικαιούμενων ποσών απώλειας εισοδήματος στους ενταγμένους ΒιοΠαραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις του έτους αιτήσεων 2021.
Το ποσό που καταβλήθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ανέρχεται σε 60.314.743,24 € και αφορά σε 13.975 δικαιούχους πανελλαδικά. Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω Απόφαση, οι ΘιακοΚεφαλονίτες ΒιοΠαραγωγοί δύνανται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021,. Με την ενδικοφανή προσφυγή οι ΒιοΠαραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

Από τον Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed