Κάλεσμα συμμετοχής στο Β γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για εκλογή προέδρου, που θα στηθούν κάλπες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. διεξάγεται ο β’ γύρος των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Υποψήφιοι είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη και όσοι φίλοι έχουν ήδη ψηφίσει στον α’ γύρο των εκλογών και εγγράφηκαν στο σχετικό μητρώο ψηφισάντων. Δεν υπάρχει οικονομική συνδρομή για τη συμμετοχή στο β’ γύρο των εκλογών. Υπενθυμίζουμε τα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστεί για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη:
Για το Δήμο Αργοστολίου το Επιμελητήριο.
Για το Δήμο Αργοστολίου (Δ.Ε. Ελειού – Πρόννων) το Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.
Για το Δήμο Ληξουρίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Για το Δήμο Σάμης, η Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για το Δήμο Ιθάκης το Κ.Α.Π.Η.
Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο διευκολύνονται.
Στον α’ γύρο των εκλογών 1.242 συμπολίτες μας κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά των νησιών μας, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα Ενότητας – Προοπτικής για το Κίνημα Αλλαγής. Τους καλούμε να συμμετέχουν ξανά στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν το νέο μας Πρόεδρο. Η Νομαρχιακή Επιτροπή, θα συνεχίσει δίπλα στο Πρόεδρο που θα έχει εκλεγεί από τη βάση, τη προσπάθεια της για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, με αίσθημα ευθύνης όχι μόνο απέναντι σε όσους συμμετέχουν στη παρούσα εκλογική διαδικασία αλλά και απέναντι στο σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας!

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed