Τεσσαράκι από τώρα για λεπτά τον… Απρίλιο

Κρατάμε… δυνάμεις για τα επερχόμενα γιορτινά ρεβεγιόν, και έχοντας «φρέσκιες» τις κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, ποντάρουμε σε μια μακροχρόνια επιλογή.

Γράφει ο Κωστής Μητσέας

Όλες οι πληροφορίες για το ζωντανό casino betshop

Τρεις ομάδες πήραν το απόλυτο των βαθμών στους ομίλους. Τα δύο μεγαθήρια, Λίβερπουλ, Μπάγερν και ο Άγιαξ, ο οποίος συμμετείχε σε πονηρό όμιλο με Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντόρτμουντ και Μπεσίκτας όμως έκανε για… πλάκα το «6/6»! 

Είναι από τις ομάδες που θεωρητικά ευνοήθηκαν από την επανάληψη της κλήρωσης, καθώς αρχικά θα αντιμετώπιζε την Ίντερ, όμως τη δεύτερη φορά η κληρωτίδα του έφερε αντίπαλο την Μπενφίκα στους «16». Μόλις 1,26 πληρώνει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Πορτογάλων και να βρεθεί στην κλήρωση για τα προημιτελικά. Υπερβολική η απόδοση, αλλά κι εμείς θεωρούμε τον «Αίαντα» ακλόνητο φαβορί. Η αξία βρίσκεται να περάσει ακόμα έναν γύρο και να φτάσει μέχρι τους «4». Θεωρούμε πως λίγοι αντίπαλοι θα φοβίσουν την ομαδάρα του Τεν Χαχ. Πολλοί -μεταξύ εκ των οποίων και ο αρχηγός του, Ντούσαν Τάντιτς- θεωρούν την τωρινή έκδοση του Άγιαξ καλύτερη από εκείνη που της σεζόν 2018-19 (φωτό) που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Για το ποντάρισμά μας αρκεί να επαναλάβει την ίδια πορεία…

Προγνωστικό: Άγιαξ – Να φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε απόδοση 15.00.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed