Προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασημάζευτα ο Βίκτωρας Ρουχωτάς στη διαμάχη του με τον Σπύρο Σαμούρη, βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Επιστολή-απάντηση στο χθεσινό δημοσίευμα και στις δηλώσεις του Βίκτωρα Ρουχωτά, έστειλε ο επικεφαλής επί των πολιτιστικών του Δήμου Αργοστολίου, προσπαθώντας να… κυκλώσει το τετράγωνο «τρώγωντας» τις γωνίες.
Η έλλειψη συντονισμού και η εσωτερική φαγωμάρα φάνηκε ότι έκανε τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο να επέμβει και να… μαζέψει τους συνεργάτες τους. Ο ένας άναψε το δέντρο και φωτογραφίζονταν ως άλλος Μέγας Ναπολέων με το λαμπάκια στο κεφάλι και ο άλλος τον επέκρινε δημόσια και με παρουσία μαρτύρων για τη συμπεριφορά του. Ο Βίκτωρας Ρουχωτάς, θέλοντας να αλλάξει το κακό κλίμα και την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έστειλε την παρακάτω επιστολή:
«Αγαπητέ Ξενοφώντα, η ιδιωτική συζήτηση μεταξύ μας στην οποία αναφέρεσαι στο δημοσίευμά σου στις 15/12 και με παρουσιάζει ως “πυρ και μανία» εναντίον του Σπύρου Σαμούρη ή δεν κατανοήθηκε επειδή ήταν στο πόδι ή προσαρμόσθηκε σε αντιπαλότητες που δεν με αφορούν. Τέτοιου είδους συκοφαντίες στο πρόσωπο του αγαπητού φίλου και διαχρονικά συνεργάτη δεν υπήρξαν ποτέ. Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου αρχικά ανεπίσημα και κατόπιν χθες επίσημα έγινε κατόπιν εντολής Δημάρχου (δεν ήμουν ενήμερος, λόγω απουσίας του) λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων εβδομάδων και για να μην λείψει από την πόλη έγκαιρα η εορταστική ατμόσφαιρα. Χωρίς τις προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου και την συνεχή επίβλεψη του Σπύρου Σαμούρη δεν θα είχαμε αυτή την λαμπρή εικόνα στην πόλη».

Βίκτωρας Ρουχωτάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed