Μετωπική επίθεση του προέδρου των Διλινάτων, Τάσου Τζωρτζάτου, στον Νίκο Ανουσάκη, «τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά πόδια…»

Αγαπητέ κύριε Ανουσάκη χθες αναφερθήκατε στο όνομα μου προς τον κυρ Σαμουρη ότι με υποκινούσε κατά το παρελθόν για την συμμετοχή μου στα δημοτικά συμβούλια δημιουργώντας προβλήματα στην τότε δημοτική αρχή και γι’αυτό και εσείς συμπεριφέρεστε με αυτό τον τρόπο.
Μάλλον κρίνετε από τον εαυτό σας βάζοντας άλλους επάνω να δημιουργούν προβλήματα προς εμας .Η κοινωνία και γύρω σας γνωρίζουν τις στρατηγικές σου που το μόνο που ξέρεις είναι να υπονομεύεις που ηθικά δεν είναι σωστό στη μικρή κοινωνία που ζούμε. Δυστυχώς για εσάς δεν μπορείτε να δείτε το έργο που γίνεται από την παρούσα δημοτική αρχή και να το χωνέψετε.Σας πειράζουν όλα αυτά τα έργα αφού αποκαλύπτεται καθημερινώς η δική σας ανεπάρκεια όταν βρεθήκατε επί εννιά χρόνια σε θέσεις ευθύνης και προσωπικά εσείς. Το να μας βρίζετε μας κάνει καλό γιατί δείχνει πόσο αποτελεσματικοί είμαστε και αυτό είναι που σε ανησυχεί διαδίδοντας ψέματα συνεχώς. Μην ξεχνάς τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά πόδια…

Αναστάσιος Τζωρτζάτος
πρόεδρος Κοινότητας Διλινάτων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed