Μας πήραν στο κυγήγι τα αδέσποτα σκυλιά στο Αργοστόλι, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, έκανε Χριστούγεννα… ευτυχισμένος

Ένα νέο σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει εδώ και μερικούς μήνες στο Αργοστόλι και δεν είναι άλλο από τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν κυρίως στην πλατεία Αργοστολίου, στην οδό Βαλλιάνου και την λεωφόρο Ριζοσπαστών.
Την ημέρα των Χριστουγέννων και την επόμενη είδαμε με τα μάτια μας, αλλά έφτασαν και καταγγελίες αναγνωστών για επιθέσεις των αδέσποτων αυτών σκυλιών κυρίως σε μικρά παιδιά που έτρεχαν και έπαιζαν. Τα συμπαθή τετράποδα κυκλοφορούν ανά τρία ή τέσσερα, δημιουρώντας αγέλη, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο για τους περαστικούς από τα συγκεκριμένα μέρη. Υπάρχουν επίσης καταγγελίες από καταστηματάρχες, που βλέπουν τους πελάτες τους να ενοχλούνται από την παρουσία των σκυλιών όταν πίνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους στα τραπεζάκια των καταστημάτων. Παρά τις πολλές οχλήσεις που έχει δεχθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, ελάχιστα πράγματα έχει κάνει για να μαζευτεί λίγο αυτή η κατάσταση. Μπορεί κάποιοι να κινδύνευσαν αυτές τις δύο ημέρες, ωστόσο ο κ. Σαμούρης γιόρτασε ευτυχισμένος τα Χριστούγεννα μέσα στη θαλπωρή του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed