Ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, κατά το έθιμο, έκοψε πρώτος την βασιλόπιτα της Περιφέρειας παρουσία του Σεβασμιότατου κ.κ. Δημητρίου

Το έθιμο τηρήθηκε και φέτος και η πρώτη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς κόπηκε στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς-Ιθάκης, παρουσία του Μητροπολίτη, λίγους καλεσμένους και αμφιτρίωνα τον Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό.
Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας τέλεσε ο κ.κ. Δημήτριος, ενώ την κοπή έκανε ο κ. Τραυλός. Παρών ήταν και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας, Δημήτρης Σπανός, ενώ παραβρέθηκαν όλοι όσοι ήταν στην Μητρόπολη για την Δοξολογία. Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Τραυλός ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του στα δύο αυτά χρόνια της παρουσίας του στην καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη, μια θητεία που μέχρι στιγμής έχει στιγματιστεί από δύο ακραία καιρικά φαινόμενα και την πανδημία. Ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον Βουλευτή που βοήθησαν από οικονομικής πλευράς κια ζήτησε ακόμη περισσότερη βοήθεια από τους τέσσερις Δημάρχους των νησιών μας για να μπει το δεύτερο κομμάτι της θητείας του ακόμη καλύτερα. Υποσχέθηκε πως τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα, με την ευχή η πανδημία να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε να μπουν σε εφαρμογή τα νέα έργα που έχει προγραμματίσει η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι της Ιωάννας Μαρκέτου, της συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed