Οργή για τον Βουλευτή Παναγή Καππάτο από πολλούς συμπατριώτες μας λόγω των αποζημιώσεων του «Ιανού», «βόλεψε τον εαυτό του και ξέχασε αυτούς που τον ψήφισαν»

Μεγάλη είναι η οργή που έχει ξεσπάσει από πολλούς συμπολίτες μας εναντίον του Βουλευτή, Παναγή Καππάτου, με αφορμή τις τεράστιες καθυστερήσεις πληρωμών, αλλά και τη μη επεξεργασία ακόμη των ενστάσεων που έχον γίνει αναφορικά με τον «Ιανό».
Τα τηλέφωνα και τα μηνήματα που λαμβάνουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση είναι τόσα πολλά, που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε 2-3 περιπτώσεις όπως γινόταν πιο παλιά. Κάποιοι συμπατριώτες μας μάλιστα, που μας δηλώνουν ότι στις τελευταίες εκλογές τον ψήφισαν, είναι περισσότερο επιθετικοί. «Βόλεψε τον εαυτό του, πήρε αποζημιώσεις και επιδόματα και εμάς μας ξέχασε. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας και δεν κουνάει το μικρό του δακτυλάκι για να μας βοηθήσει. Μας υφάρπαξε την ψήφο μας το 2019, όμως τώρα τα ψέματα τελείωσαν. Ο κ. Καππάτος είναι ένα πολιτικό πτώμα και η ταφή του θα γίνει στις εκλογές που έρχονται». Αυτά σε γενκές γραμμές ακούγονται για τον Βουλευτή, που έχει αποφασίσει πλέον να κινηθεί στον δρόμο της σύγκρουσης με τους απλούς πολίτες και πολλούς ψηφοφόρους του, διαλέγοντας τον δρόμο της… παρέας με πολιτικά πρόσωπα που πιστεύει ότι μπορούν να επηρεάσουν τους πολίτες και να τους οδηγήσουν ως πρόβατα στην κάλπη για να τον ξαναψηφίσουν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed