Πέρασαν στην επόμενη φάση όλοι οι παίκτες της Ακαδημίας Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς

Από τις πιο αξιόλογες εμφανίσεις στην αξιολόγηση των Μικτών του Παναθηναϊκου είχαν οι παίκτες της Ακαδημίας Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς. Ο υπεύθυνος της σχολής κ. Τάκης Φωης ανέλαβε χρέη προπονητή για την Μικτή Κ12 και Κ14 στη δεύτερη φάση της συνάντησης.
Όλοι οι αθλητές της Κεφαλλονιάς αγόρια και κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση (Απρίλιο του 2022) για την ένταξη στις Μικτές Παναθηναϊκου οι οποίες θα συμμετέχουν σε τουρνουά του Εξωτερικού το καλοκαίρι. Δείτε τι δήλωσε ο υπεύθυνος Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παναγούτσος που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Κεφαλονιά στην Χριστουγεννιατικη γιορτή της Ακαδημίας. «Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αξιολόγησης-συνάντησης των μικτών ομάδων του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού, η οποία διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου υπό πραγματικά δύσκολες συνθήκες.
🟢 Ως Υπεύθυνος των σχολών Δυτικής Ελλάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους μικρούς αθλητές για την εμπιστοσύνη και την υπευθυνότητα που έδειξαν, καθώς επίσης και τους προπονητές όλων των σχολών, οι οποίοι πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν μέσα σε συνθήκες που δεν σου επιτρέπουν την επιθυμητή ενασχόληση και απόλυτη προσήλωση σε αυτό που αγαπάς.
🟢 Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στους γονείς των αθλητών για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους σε όλο αυτό το εγχείρημα. Αποτελεί τεράστια ευθύνη και απίστευτη πηγή δύναμης να σου εμπιστεύονται τόσοι γονείς τα παιδιά τους.
🟢 Τα κέρδη που αποκομίσαμε είναι πολλαπλά και θα φανούν σταδιακά στο μέλλον. Μα το σημαντικότερο όλων είναι αυτό το μπόλιασμα και οι αληθινές σχέσεις φιλίας, ομαδικότητας και συνεργασίας που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται όλο αυτό το διάστημα ανάμεσα στους μικρούς αθλητές και στα μέλη των σχολών του δικτύου.
🟢 Συνεχίζουμε με αγάπη και υπευθυνότητα τις δράσεις μας και περιμένουμε μαζί μας και τους υπόλοιπους αθλητές μας που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν, ευελπιστώντας σε πολύ καλύτερες μέρες.
Καλή δύναμη στην συνέχεια που απαιτείται από όλους μας».

Ακαδημία Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed