Νέο μέλος της Μητρόπολης Κεφαλληνίας από σήμερα είναι ο διάκονος Γεώργιος Σταθούλης, που πήρε τον πρώτο βαθμό της ιεροσύνης από τον κ.κ. Δημήτριο

Έναν ακόμη διάκονο χειροτόνησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος στον Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου. Ο Γεώργιος Σταθούλης αποτελεί πλέον το νέο μέλος της ιερατικής κοινότητας της Κεφαλονιάς.
Η χειροτονεία πραγματοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα του πρωτοκόλλου κόντρα στον κορωνοϊό, με τον νέο διάκονο να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος όπως και η οικογένειά του που βρέθηκε στην Μητρόπολη. Προτροπή να αποτελέσει πρότυπο κληρικού έκανε ο Σεβασμιότατος κ.κ. Δημήτριος ευχόμενος στον διάκονο Γεώργιο να υπηρετήσει την ιεροσύνη κατά τον τρόπο που την έχουν υπηρετήσει μεγάλοι πατέρες της εκκλησίας μας. Ο νέος διάκονος γεννήθηκε το 1990, αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε Μουσική εις το Αχαϊκό Ωδείο Πατρών λαβών το Πτυχίον της Αρμονίας με άριστα. Συνέχισε περαιτέρω Μουσικές σπουδές στο Πρότυπο Ωδείο Αιγίου λαβών το Πτυχίον του το έτος 2018. Επίσης έχει φοιτήσει στην Επαγγελματική Σχολή βοηθών Νοσηλευτών (διετούς φοιτήσεως) λαβών το Πτυχίον του το έτος 2012. Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία εις το Στρατόν Ξηράς εις την Άρτα, απολυθείς την 10-08-2017. Γνωρίζει επίσης την Αγγλική και Ιταλική Γλώσσα. Είναι έγγαμος μετά της κ. Αυγούστης Παπαδάτου του Σταύρου – Διονυσίου Παπαδάτου και της Σταματίας Πολλάτου. Να ευχηθούμε ΑΞΙΟΣ στον νέο διάκονο και πάντα γερός να υπηρετήσει το ιερό θυσιαστήριο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed