Άγριο επεισόδιο έξω από τα ΚΤΕΛ Αργοστολίου με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Σαμούρη, επιτέθηκε σε κάτοικο των Λαϊκών Κατοικιών, παραλίγο ξυλοδαρμός

Ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι, όταν ο πρόεδρος της επιχείρησης και Αντιδήμαρχος καθαριότητας εξύβρισε χυδαία κάτοικο των Λαϊκών, επειδή του ζήτησε τα αυτονότητα.
Συγκεκριμένα, ο κάτοικος πλησίασε τον κ. Σαμούρη, παρουσία πολλών ακόμη ατόμων και του έκανε παράπονα αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις Λαϊκές του Αργοστολίου και την αδιαφορία που δείχνει ο ίδιος και η δημοτική αρχή γενικότερα. ΜΚε ύφος χιλίων καρδιναλιών ο Αντιδήμαρχος προσπάθησε να τον απομακρύνει και να υποβαθμίσει την κουβέντα, ωστόσο ο κάτοικος επανήλθε δριμύτερος και ζήτησε σε έντονο ύφος από τον κ. Σαμούρη να κάνει τα αυτονόητα στην περιοχή. Η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν χυδαία και από εκεί άρχισαν όλα. «Εκεί στις Λαϊκές είστε όλοι σκατά, δεν αξίζετε για κάτι καλύτερο», φαίνεται να του είπε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ο κάτοικος έγινε… πύραυλος. Ακολούθησε λεξιλόγιο που κοκκινίζει και το πληκτρολόγιο και χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν θρηνήσαμε θύματα. Αφού τράβηξαν τον κ. Σαμούρη στο γραφείο του για να τον προστατεύσουν, μερικοί τον έπεισαν να καλέσει τον συγκεκριμένο κάτοικο και να του ζητήσει συγνώμη. Ωστόσο, ο συμπολίτης μας δεν δέχθηκε και δήλωσε παρουσία μαρτύρων ότι η αποψινή ιστορία δεν τελείωσε. Ας ελπίσουμε να ήταν λόγια της οργής και ποτέ να μην γίνουν πράξη. Η αυτοδικία δεν είναι μέρος του πολιτισμού μας και της κουλτούρας μας. Πάντως, τον Αντιδήμαρχο τον συνόδεψαν στο σπίτι του για τα ησυχότερα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed