Υπογραφή σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Αργοστολίου για τον εκσυχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδα μπάσκετ και τένις)

Υπογράφτηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο «Εκσυγχρονισμός γηπέδων μπάσκετ – τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αργοστολίου», μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Αργοστολίου.
Το ως άνω έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με το ποσό των 120.000,00 € και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπέδων αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης με σύγχρονες τεχνοτροπίες που υπάρχουν στην αγορά. Κατά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης παραβρέθηκε εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κ. Σταύρος Π. Τραυλός και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΙΝ κ. Δημήτριος Σπανός και εκ μέρος του Δήμου Αργοστολίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Διονύσιος Μινέτος και κ. Σπυρίδων Σαμούρης. Κοινός τόπος όλων, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος της αθλητικής οικογένειας, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της συνεχούς ανάπτυξης του αθλητισμού.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed